Povezane vesti
Izbo maćehu 70 puta Svirepo ubistvo šokiralo Nemce! Mladić (25), sin nemačkog milionera, poručio: Ne znam kad sam izvadio nož…
Dnevnik 06.05.2026
Mladić Emanuel R. (25), sin milionera iz Nemačke, priznao je na početku suđenja da je ubio svoju maćehu Ivku P, poreklom iz Crne Gore. Više se ne seća kako je uzeo nož, koliko puta ju je ubo. Bio sam u transu - kaže Emanuel R, dok su forenzički patolozi… »
Sin (25) nemačkog milionera brutalno ubio maćehu iz Crne Gore Izgovorio: "Oče, ovo mi nikad nećeš oprostiti", usledio užas…
Kurir 06.05.2026
Mladić Emanuel R. (25), sin milionera iz Nemačke, priznao je na početku suđenja da je ubio svoju maćehu Ivku P, poreklom iz Crne Gore. Više se ne seća kako je uzeo nož, koliko puta ju je ubo. - Bio sam u transu - kaže Emanuel R, dok su forenzički… »
Vesti dana »
Jedan trenutak je sve prelomio! Pogledajte kako je Kolumbija slomila Ganu za plasman u osminu finala Mundijala
Kurir pre 46 minutajoš 34 povezane
Hitna pomoć: Radnik "Gradske čistoće" teško povređen nakon pada sa kamiona, tri saobraćajne nesreće sa lakše povređenima
Insajder pre 16 minutajoš 8 povezanih
Vremenska klackalica se nastavlja – vikend bez vrućina i kiše, a potom stiže nova promena vremena
Euronews pre 41 minutajoš 8 povezanih
Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Danas pre 51 minutajoš 12 povezanih
U Republici Srpskoj Dan žalosti, 34 godine od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Insajder pre 26 minutajoš 6 povezanih