Povezane vesti
"Tu je 40 ljudi iza kamere, ti to radiš 10 sati dnevno" Mima Karadžić progovorio o snimanju intimnih scena: "Nije bezazleno…
Blic pre 2 dana
Ceca je sa velikim oduševljenjem najavila Mimu, ističući njegovo šarmantno ponašanje i dugogodišnje prijateljstvo. Tokom razgovora, Mima je podelio anegdote o svojoj karijeri, ističući da voli svoj posao i da je na sceni više od 45 godina. Večerašnji… »
"Znao je sa kim stvara porodicu" Ilda iskreno o suprugu i ćerkici: "Šaulići se šire, ja sam jedina ostala na jednom detetu"
Blic pre 2 dana
Ilda Šaulić je govorila o svom životu, istakavši važnost zdravlja i porodice. Opisala je odnos sa ćerkom, napomenuvši da je stroga, ali da se trudi biti autoritet. U večerašnjoj emisiji „Ceca Show“, domaćica Ceca Ražnatović ugostila je zanimljivu ekipu… »
"Njega kad vidim, ja se ozarim" Mima Karadžić kod Cece Ražnatović konačno priznao zašto zauvek beži od oltara: Pogledajte šta…
Blic pre 3 dana
Ilda Šaulić otkriva da je stroži roditelj u porodici i naglašava važnost podrške svog supruga za balansiranje karijere i privatnog života. Milan Petković priča o svojim počecima uz sintisajzer i ličnoj borbi sa retkom bolešću, dok Ivan Tolić govori o… »
Vesti dana »
uživo Američke snage izvele napad na dva tankera pod iranskom zastavom, Teheran poručuje: Branićemo svoje interese
NIN pre 57 minutajoš 32 povezane
(Foto) "Besmrtni puk" u Beogradu: Marš u znak sećanja na žrtve fašizma
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 29 povezanih
U Kragujevcu obeležen 9. maj kod Spomenika oslobodiocima
Serbian News Media pre 57 minutajoš 22 povezane
Dan pobede obeležen polaganjem venaca na groblju oslobodilaca Beograda Đurđević Stamenkovski: Srpski narod je u Drugom svetskom ratu bio na pravoj strani istorije
Dnevnik pre 7 minutajoš 72 povezane
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 19 satijoš 1 povezana