Повезане вести

Вртић пре треће године: Избор родитеља или неопходност

BBC News пре 20 сати
Развојна фаза детета до треће године захтева интензивну пажњу једно или двоје блиских људи, каже психолошкиња Николина Милосављевић за ББЦ. Када је први пут затворила врата вртића за собом и чула сина како је дозива, Јелена… »

Данас пре 20 сати
Када је први пут затворила врата вртића за собом и чула сина како је дозива, Јелена Вујановић каже да јој се „срце стегло“. „Знала сам да је то исправна одлука, али није било лако“, прича ова 29-годишња мајка која ради у… »

Јужне вести пре 20 сати
Гетти Имагес Када је први пут затворила врата вртића за собом и чула сина како је дозива, Јелена Вујановић каже да јој се „срце стегло“. „Знала сам да је то исправна одлука, али није било лако“, прича ова 29-годишња мајка која… »

Радио 021 пре 20 сати
Развојна фаза детета до треће године захтева интензивну пажњу једно или двоје блиских људи, каже психолошкиња Николина Милосављевић за ББЦ. Гетти Имагес Када је први пут затворила врата вртића за собом и чула сина како је… »

НИН пре 20 сати
Када је први пут затворила врата вртића за собом и чула сина како је дозива, Јелена Вујановић каже да јој се "срце стегло". "Знала сам да је то исправна одлука, али није било лако", прича ова 29-годишња мајка која ради у… »

Вести дана »