Povezane vesti
Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Umorila sam se od glume i dokazivanja"
Nova pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir u sebi. Edita je priznala da je… »
Emotivna ispovest trudne Edite: "Mislila sam da ljubav mora da boli, mnogo sam gledala filmove"
Mondo pre 1 dan
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli biti uvek tu" Emotivna ispovest trudne Edite: Umorila sam se od glume i dokazivanja...
Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli uvek biti tu" Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović, donela odluku: "Sad tek to…
Blic pre 1 dan
Naglasila je koliko je teško naučiti zavoleti sebe i preuzeti odgovornost za svoja osećanja, umesto okrivljavanja drugih. Do ovih saznanja došla je analizirajući porodične odnose i izazove javnog života, što ju je navelo da redefiniše svoju životnu… »
"Umorila sam se od glume i dokazivanja", emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Tek sada to shvatam"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir sa sobom. Edita je priznala da je… »
Vesti dana »
Policija u Nemačkoj izvela dve osobe iz banke posle uzbune da su otete, ali nije našla počinioce
Serbian News Media pre 1 satjoš 36 povezanih
Kapitulacijom nacističke Nemačke okončan je najrazorniji rat u istoriji u kojem su stradalo 1,7 miliona Jugoslovena
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana i nove cene goriva u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uprkos padu profita i geopolitičkim izazovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Promenljivo i toplo vreme u Srbiji uz lokalne pljuskove i grmljavinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana