Povezane vesti

Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Umorila sam se od glume i dokazivanja"

Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Umorila sam se od glume i dokazivanja"

Nova pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir u sebi. Edita je priznala da je… »
Emotivna ispovest trudne Edite: "Mislila sam da ljubav mora da boli, mnogo sam gledala filmove"

Emotivna ispovest trudne Edite: "Mislila sam da ljubav mora da boli, mnogo sam gledala filmove"

Mondo pre 1 dan
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli biti uvek tu" Emotivna ispovest trudne Edite: Umorila sam se od glume i dokazivanja...

"Umislila sam da će onaj ko te voli biti uvek tu" Emotivna ispovest trudne Edite: Umorila sam se od glume i dokazivanja...

Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli uvek biti tu" Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović, donela odluku: "Sad tek to…

"Umislila sam da će onaj ko te voli uvek biti tu" Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović, donela odluku: "Sad tek to…

Blic pre 1 dan
Naglasila je koliko je teško naučiti zavoleti sebe i preuzeti odgovornost za svoja osećanja, umesto okrivljavanja drugih. Do ovih saznanja došla je analizirajući porodične odnose i izazove javnog života, što ju je navelo da redefiniše svoju životnu… »
"Umorila sam se od glume i dokazivanja", emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Tek sada to shvatam"

"Umorila sam se od glume i dokazivanja", emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Tek sada to shvatam"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir sa sobom. Edita je priznala da je… »

Vesti dana »