Povezane vesti
Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Umorila sam se od glume i dokazivanja"
Nova 07.05.2026
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir u sebi. Edita je priznala da je… »
Emotivna ispovest trudne Edite: "Mislila sam da ljubav mora da boli, mnogo sam gledala filmove"
Mondo 07.05.2026
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli biti uvek tu" Emotivna ispovest trudne Edite: Umorila sam se od glume i dokazivanja...
Kurir 07.05.2026
Edita Aradinović nedavno se povukla iz javnog života kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i pripremama za devojčicu koja uskoro stiže na svet. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, a sada je njena emotivna objava privukla mnogo pažnje. Trudna… »
"Umislila sam da će onaj ko te voli uvek biti tu" Emotivna ispovest trudne Edite Aradinović, donela odluku: "Sad tek to…
Blic 07.05.2026
Naglasila je koliko je teško naučiti zavoleti sebe i preuzeti odgovornost za svoja osećanja, umesto okrivljavanja drugih. Do ovih saznanja došla je analizirajući porodične odnose i izazove javnog života, što ju je navelo da redefiniše svoju životnu… »
"Umorila sam se od glume i dokazivanja", emotivna ispovest trudne Edite Aradinović: "Tek sada to shvatam"
Telegraf 07.05.2026
Pevačica Edita Aradinović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu emotivnu i veoma ličnu objavu u kojoj je otvoreno govorila o unutrašnjim borbama, promeni životnih prioriteta i potrebi da konačno pronađe mir sa sobom. Edita je priznala da je… »
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 47 minutajoš 15 povezanih
Tramp šalje Vitkofa i Kušnera u Moskvu i Kijev: „Imamo ideju za mir“
Danas pre 10 satijoš 18 povezanih
Vatrena stihija na Suvoj planini! Požar se proširio ka Gadžinom Hanu, vatra zahvatila nekoliko objekata
Dnevnik pre 42 minutajoš 13 povezanih