Povezane vesti
Povratak u Partizan na pomolu? Jovetić menja sredinu
Sport klub pre 22 dana
Iskusni crnogorski napadač Stevan Jovetić potvrdio je da je igrao poslednju utakmicu za Omoniju, sa kojom matematički osigurao titule prvaka Kipra tri kola pred kraj. „Kada sam potpisao za Omoniju obećao sam da ću dati maksimum za ovaj dres i odlazim… »
Emotivan oproštaj Jovetića od Omonije - vraća li se u Humsku?
B92 pre 23 dana
Stevan Jovetić okončao je svoju epizodu na Kipru, dok se spekuliše o njegovom povratku u Partizan. Crnogorski napadač oprostio se od Omonije emotivnom porukom, nakon što je osvojio titulu šampiona. Iskusni fudbaler saopštio je da će meč protiv AEK-a iz… »
Jovetić odlučio, odlazi sa peharom u rukama, vreme za povratak u Partizan?
Sportske.net pre 23 dana
Fudbaleri Omonije iz Nikozije postali su prvaci Kipra. Omonija je ubedljivo došla do šampionske titule i nasledila Pafos na tronu. Jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionskog pehara bio je proslavljeni crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić koji… »
"Odlazim uzdignutog čela": Da li je Stevan Jovetić ovim najavio povratak u Partizan?
Mondo pre 23 dana
Crnogorski napadač Stevan Jovetić objavio je da odlazi iz kiparske Omonije, poručivši da će mu naredna utakmica protiv AEK-a iz Larnake biti i poslednja u njenom dresu. Ugovor mu inače traje do 31. maja, ostala su tri kola do kraja prvenstva, ali se… »
Grobari u transu - oglasio se Stevan Jovetić! Reči koje su svi navijači Partizana čekali, da li je vreme za povratak u…
Kurir pre 23 dana
Humska ulica podrhtava posle saopštenja Stevana Jovetića. Ljubimac Grobara se oglasio i otkrio da napušta Omoniju, te podgrejao snove navijača da bi mogao da se vrati u Partizan. - Kada sam potpisao za Omoniju obećao sam da ću dati maksimum za ovaj dres… »
Gori humska! Da li se to legendarni fudbaler vraća u Partizan?
Večernje novosti pre 23 dana
KAKVA bi to bomba bila! Pedja Milosavljevic / Shutterstock Editorial / Profimedia Crnogorski napadač Stevan Jovetić potvrdio je da napušta Kipar nakon dve godine, što je dodatno podgrejalo maštu navijača Partizana. Iskusnog napadača želi Partizan u ulozi… »
Vesti dana »
Mali pun utisaka iz Azije: Rezultati istorijske posete Vučića Kini će se pokazati u godinama koje dolaze
Kurir pre 49 minutajoš 18 povezanih
Ništa od Trampovih crvenih linija! Najvažniji sastanak u "situacionoj sobi" Bele kuće, završen bez odluke oko Irana! Teheran: "Ne garancije i reči, već dela"
Kurir pre 59 minutajoš 21 povezana
Novak Đoković se oglasio, ove reči će Fonseka pamtiti dok je živ: "Epska borba..."
Telegraf pre 29 minutajoš 26 povezanih