Повезане вести

Повратак у Партизан на помолу? Јоветић мења средину

Повратак у Партизан на помолу? Јоветић мења средину

Спорт клуб пре 17 сати
Искусни црногорски нападач Стеван Јоветић потврдио је да је играо последњу утакмицу за Омонију, са којом математички осигурао титуле првака Кипра три кола пред крај. „Када сам потписао за Омонију обећао сам да ћу дати максимум… »
Емотиван опроштај Јоветића од Омоније - враћа ли се у Хумску?

Емотиван опроштај Јоветића од Омоније - враћа ли се у Хумску?

Б92 пре 18 сати
Стеван Јоветић окончао је своју епизоду на Кипру, док се спекулише о његовом повратку у Партизан. Црногорски нападач опростио се од Омоније емотивном поруком, након што је освојио титулу шампиона. Искусни фудбалер саопштио је да… »
Јоветић одлучио, одлази са пехаром у рукама, време за повратак у Партизан?

Јоветић одлучио, одлази са пехаром у рукама, време за повратак у Партизан?

Спортске.нет пре 19 сати
Фудбалери Омоније из Никозије постали су прваци Кипра. Омонија је убедљиво дошла до шампионске титуле и наследила Пафос на трону. Један од најзаслужнијих за освајање шампионског пехара био је прослављени црногорски… »
Гробари у трансу - огласио се Стеван Јоветић! Речи које су сви навијачи Партизана чекали, да ли је време за повратак у…

Гробари у трансу - огласио се Стеван Јоветић! Речи које су сви навијачи Партизана чекали, да ли је време за повратак у…

Курир пре 20 сати
Хумска улица подрхтава после саопштења Стевана Јоветића. Љубимац Гробара се огласио и открио да напушта Омонију, те подгрејао снове навијача да би могао да се врати у Партизан. - Када сам потписао за Омонију обећао сам да ћу… »
"Одлазим уздигнутог чела": Да ли је Стеван Јоветић овим најавио повратак у Партизан?

"Одлазим уздигнутог чела": Да ли је Стеван Јоветић овим најавио повратак у Партизан?

Мондо пре 20 сати
Црногорски нападач Стеван Јоветић објавио је да одлази из кипарске Омоније, поручивши да ће му наредна утакмица против АЕК-а из Ларнаке бити и последња у њеном дресу. Уговор му иначе траје до 31. маја, остала су три кола до… »
Гори хумска! Да ли се то легендарни фудбалер враћа у Партизан?

Гори хумска! Да ли се то легендарни фудбалер враћа у Партизан?

Вечерње новости пре 20 сати
КАКВА би то бомба била! Педја Милосављевиц / Схуттерстоцк Едиториал / Профимедиа Црногорски нападач Стеван Јоветић потврдио је да напушта Кипар након две године, што је додатно подгрејало машту навијача Партизана. Искусног… »

Вести дана »