Povezane vesti

(Foto) Ovo je Nemanja (19) koji je ubijen na Kanarevom brdu. Maloletnik i tinejdžer ga nasmrt izboli: Policija krvav nož našla…

(Foto) Ovo je Nemanja (19) koji je ubijen na Kanarevom brdu. Maloletnik i tinejdžer ga nasmrt izboli: Policija krvav nož našla…

Blic pre 6 sati
Osumnjičeni su privedeni u autobusu, a kod jednog od njih pronađen je nož sa tragovima krvi Napad se dogodio oko 17 časova u Borskoj ulici u Rakovici, nakon čega je žrtva prevezena u Urgentni centar, ali je preminula Nemanja F. (19) nasmrt je izboden u… »
Tri brutalna napada nožem u Beogradu u samo tri dana: Mladić ubijen na Kanarevom brdu, dvojica teško povređena

Tri brutalna napada nožem u Beogradu u samo tri dana: Mladić ubijen na Kanarevom brdu, dvojica teško povređena

Telegraf pre 12 sati
"Tukli su se, a onda sam videla nož" Tri jeziva napada nožem dogodila su se u Beogradu u samo tri dana. Nemanja F. (19) je ubijen, dok su druga dvojica napadnutih preživela i njihovim napadačima na teret je stavljeno ubistvo u pokušaju. Nemanja F. je 5… »
"Ležao je krvav na mojim kutijama sve dok nije izdahnuo...": Ovo je Nemanja (19) koji je ubijen na Kanarevom brdu

"Ležao je krvav na mojim kutijama sve dok nije izdahnuo...": Ovo je Nemanja (19) koji je ubijen na Kanarevom brdu

Mondo pre 17 sati
Tinejdžer Nemanja F. preminuo je u utorak od posledica napada nožem koji se dogodio na Kanarevom brdu. Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je bio navijač "Crvene zvezde". Prodavačica koja je prisustvovala hladnokrvnom ubistvu otkrila je juče sve… »
Ovo je Nemanja (19) zverski izboden na Kanarevom brdu: Prijatelji se opraštaju od mladića potresnim porukama

Ovo je Nemanja (19) zverski izboden na Kanarevom brdu: Prijatelji se opraštaju od mladića potresnim porukama

Telegraf pre 17 sati
"Tukli su se, a onda sam videla nož" Prijatelji i porodica Nemanje F. (19) koji je brutalno napadnut 5. maja oko 17 časova na Kanarevom brdu, a preminuo je od posledica povreda oko sat vremena kasnije, opraštaju se od njega na društvenim mrežama… »
Ovo je Nemanja (19) koji je brutalno ubijen na Kanarevom brdu: "Slike krvavog deteta su mi i dalje pred očima, ležao je na…

Ovo je Nemanja (19) koji je brutalno ubijen na Kanarevom brdu: "Slike krvavog deteta su mi i dalje pred očima, ležao je na…

Kurir pre 18 sati
Tinejdžer Nemanja F. preminuo je u utorak od posledica napada nožem koji se dogodio na Kanarevom brdu. Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je bio navijač "Crvene zvezde". Prodavačica koja je prisustvovala hladnokrvnom ubistvu otkrila je juče za… »

Vesti dana »