Povezane vesti
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Beta 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: „Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta“
Serbian News Media 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Radio sto plus 07.05.2026
“Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Pravo u centar 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Nova 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Nedeljnik 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje „neutemeljene“. „Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta, takve tvrdnje su neutemeljene
NIN 07.05.2026
Vesti dana »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 35 minutajoš 25 povezanih
Hladni front stigao u Srbiju: Kiša i zahlađenje, evo kada nam se vraća sunce
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Uživo kriza na Bliskom istoku: Iran i SAD pregovaraju o kraju sukoba: otvaranje Ormuskog moreuza u zamenu za ukidanje sankcija
Euronews pre 41 minutajoš 12 povezanih
Si: Postignut novi trgovinski dogovor SAD i Kine, dobra vest za svetsku ekonomiju
NIN pre 10 minutajoš 11 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 6 minutajoš 4 povezane