Povezane vesti
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Beta 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: „Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta“
Serbian News Media 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Radio sto plus 07.05.2026
“Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Pravo u centar 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Nova 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Nedeljnik 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje „neutemeljene“. „Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta, takve tvrdnje su neutemeljene
NIN 07.05.2026
Vesti dana »
Veliki šumski požar se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa
Beta pre 31 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
Morava info pre 31 minutajoš 13 povezanih
ZAPLENjENO 400 kilograma duvana! Policija otkrila skriveni bunker u kamionu na putu Raška–Novi Pazar (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 9 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 46 minutajoš 7 povezanih