Povezane vesti
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Beta 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: „Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta“
Serbian News Media 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Radio sto plus 07.05.2026
“Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Pravo u centar 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Nova 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Nedeljnik 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje „neutemeljene“. „Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta, takve tvrdnje su neutemeljene
NIN 07.05.2026
Vesti dana »
MUP: Na teritoriji Republike Srbije aktivno 20 požara na otvorenom prostoru
Šabačke novosti pre 3 minutajoš 57 povezanih
Tužilac Najs: Ključno pitanje bez odgovora - kako je Mladić znao da može da počini genocid
N1 Info pre 23 minutajoš 39 povezanih
Grdosija se odlomila; Lavina leda i kamenja sručila se niz reku FOTO/VIDEO
B92 pre 28 minutajoš 26 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin skuplji za po jedan dinar po litru
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih