Povezane vesti
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Beta 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: „Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta“
Serbian News Media 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Radio sto plus 07.05.2026
“Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Pravo u centar 07.05.2026
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Nova 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Nedeljnik 07.05.2026
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje „neutemeljene“. „Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta, takve tvrdnje su neutemeljene
NIN 07.05.2026
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Beta pre 4 satijoš 39 povezanih
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
N1 Info pre 5 satijoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
RTV pre 4 satijoš 26 povezanih