Povezane vesti
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Beta pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: „Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta“
Serbian News Media pre 24 dana
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta
Radio sto plus pre 24 dana
“Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Pravo u centar pre 24 dana
„Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, ali takve tvrdnje smatram neutemeljenim i mislim da skreću pažnju sa suštine a to je odgovorno funkcionisanje institucija i rešavanje… »
Nova pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje "neutemeljene". "Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Nedeljnik pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da postoje pojedinci iz akademske zajednice koji optužuju vlast za mešanje u interna pitanja fakulteta, i dodao da su takve njihove tvrdnje „neutemeljene“. „Svestan sam da postoje pojedinci iz akademske… »
Macut: Pojedinci iz akademske zajednice optužuju vlast za mešanje u pitanja fakulteta, takve tvrdnje su neutemeljene
NIN pre 24 dana
Vesti dana »
Nemački biznismeni i desničari se vraćaju kod Putina! Cilj je spasavanje imovine vredne 100 milijardi evra!
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana