Povezane vesti

Nagrada za velika dela: Rajakoviću spremaju novi ugovor

Nagrada za velika dela: Rajakoviću spremaju novi ugovor

Sputnik pre 1 dan
Darko Rajaković, srpski košarkaški stručnjak, napravio je ove sezone veliki uspeh sa ekipom Toronta, a dokaz da su njegov rad i trud prepoznati su i nove informacije iz Kanade. Prema pisanju kanadskih medija Toronto želi da produži saradnju sa… »
Generalni menadžer Toronta hvali Rajakovića: "Darko obavio sjajan posao"!

Generalni menadžer Toronta hvali Rajakovića: "Darko obavio sjajan posao"!

Sportske.net pre 1 dan
Generalni menadžer Košarkaškog kluba Toronto Reptorsi Bobi Vebster izjavio je noćas da smatra da je trener tog kluba Darko Rajaković obavio sjajan posao ove sezone. "Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve sezone smo rekli da sjajno komunicira… »
Čeka ga novi ugovor: Darko Rajaković oduševio čelnike Toronta

Čeka ga novi ugovor: Darko Rajaković oduševio čelnike Toronta

Danas pre 1 dan
Generalni menadžer Košarkaškog kluba Toronto Reptorsi Bobi Vebster izjavio je da je trener tog kluba Darko Rajaković obavio sjajan posao ove sezone. – Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve sezone smo rekli da sjajno komunicira, da ima sjajnu… »
Srbin preporodio Toronto, sad stiže nagrada: Reptorsi spremaju veliki potez

Srbin preporodio Toronto, sad stiže nagrada: Reptorsi spremaju veliki potez

Mondo pre 1 dan
Srpski košarkaški trener Darko Rajaković (47) napravio je veliki iskorak kad je Toronto uveo u plaj-of najjače lige na svetu. Ne samo da je postao prvi Evropljanin koji je to učinio, već je stekao i poverenje čelnika kluba koji vodi. Zbog toga Toronto… »
Toronto ne pušta Rajakovića! Generalni menadžer oduševljen Srbinom - stiže novi ugovor!

Toronto ne pušta Rajakovića! Generalni menadžer oduševljen Srbinom - stiže novi ugovor!

Kurir pre 1 dan
Generalni menadžer Toronto Reptorsa, Bobi Vebster, izjavio je noćas da smatra da je trener tog kluba Darko Rajaković obavio sjajan posao ove sezone. "Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve sezone smo rekli da sjajno komunicira, da ima sjajnu… »
U Torontu raspamećeni Rajakovićem: Evo šta je rekao glavni čovek

U Torontu raspamećeni Rajakovićem: Evo šta je rekao glavni čovek

Nova pre 1 dan
Generalni menadžer Toronto Reptorsa Bobi Vebster izjavio je da smatra da je trener tog kluba Darko Rajaković obavio sjajan posao ove sezone. "Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve sezone smo rekli da sjajno komunicira, da ima sjajnu energiju… »
Generalni menadžer Toronta: Rajaković je obavio sjajan posao

Generalni menadžer Toronta: Rajaković je obavio sjajan posao

Radio sto plus pre 1 dan
“Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve sezone smo rekli da sjajno komunicira, da ima sjajnu energiju, da sjajno razvija igrače, ali da odemo od 30 pobeda do 46 je ogroman napredak. Napravio je promene i u plej-ofu kad su neki od naših glavnih… »
Srbin pokorio Kanadu: Toronto spremio ugovor života za Darka Rajakovića

Srbin pokorio Kanadu: Toronto spremio ugovor života za Darka Rajakovića

Večernje novosti pre 1 dan
Generalni menadžer Košarkaškog kluba Toronto Reptorsi Bobi Vebster izjavio je noćas da smatra da je trener tog kluba Darko Rajaković obavio sjajan posao ove sezone. FOTO: Tanjug/AP Photo/David Dermer "Mislim da je Darko obavio sjajan posao. Prve dve… »

Vesti dana »