Povezane vesti
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu podneli tri krivične prijave
Nova 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog u Beogradu podneli krivične prijave - falsifikovanje rezultata izbora i uništavanje dokaza o glasanju
N1 Info 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog fakulteta podneli 3 krivične prijave zbog neregularnosti na izborima
Nedeljnik 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli su tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave, piše N1. Advokat Rajić, koji je u ime… »
Studenti Medicinskog fakulteta predali krivične prijave zbog izbora na Studentski parlament
Danas 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podnose tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. „Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali –… »
Vesti dana »
Motociklista iz Srbije nastradao u tunelu Ivica: treća žrtva saobraćajnih nesreća za 16 sati
Telegraf pre 29 minutajoš 29 povezanih
Da li je vreme da se ulaže u američku berzu posle prognoze da će akcije rasti do kraja 2027. godine?
Nedeljnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Premijer Pakistana: Postignut dogovor o konačnom tekstu; Tramp: Lažne informacije iranskih medija o mogućem sporazumu
RTS pre 9 minutajoš 30 povezanih