Povezane vesti
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu podneli tri krivične prijave
Nova 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog u Beogradu podneli krivične prijave - falsifikovanje rezultata izbora i uništavanje dokaza o glasanju
N1 Info 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog fakulteta podneli 3 krivične prijave zbog neregularnosti na izborima
Nedeljnik 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli su tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave, piše N1. Advokat Rajić, koji je u ime… »
Studenti Medicinskog fakulteta predali krivične prijave zbog izbora na Studentski parlament
Danas 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podnose tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. „Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali –… »
Vesti dana »
Kolumbija dominirala protiv Gane i poslednji je tim koji je izborio plasman u osminu finala Svetskog prvenstva
Danas pre 52 minutajoš 35 povezanih
Vremenska klackalica se nastavlja – vikend bez vrućina i kiše, a potom stiže nova promena vremena
Euronews pre 42 minutajoš 8 povezanih
U Republici Srpskoj Dan žalosti, tri decenije od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Euronews pre 17 minutajoš 6 povezanih