Povezane vesti

Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu podneli tri krivične prijave

Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu podneli tri krivične prijave

Nova 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog u Beogradu podneli krivične prijave - falsifikovanje rezultata izbora i uništavanje dokaza o glasanju

Studenti Medicinskog u Beogradu podneli krivične prijave - falsifikovanje rezultata izbora i uništavanje dokaza o glasanju

N1 Info 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog fakulteta podneli 3 krivične prijave zbog neregularnosti na izborima

Studenti Medicinskog fakulteta podneli 3 krivične prijave zbog neregularnosti na izborima

Nedeljnik 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli su tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave, piše N1. Advokat Rajić, koji je u ime… »
Studenti Medicinskog fakulteta predali krivične prijave zbog izbora na Studentski parlament

Studenti Medicinskog fakulteta predali krivične prijave zbog izbora na Studentski parlament

Danas 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podnose tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. „Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali –… »

Vesti dana »