Povezane vesti
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu podneli tri krivične prijave
Nova 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog u Beogradu podneli krivične prijave - falsifikovanje rezultata izbora i uništavanje dokaza o glasanju
N1 Info 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli tri krivične prijave - za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. "Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali -… »
Studenti Medicinskog fakulteta podneli 3 krivične prijave zbog neregularnosti na izborima
Nedeljnik 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podneli su tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave, piše N1. Advokat Rajić, koji je u ime… »
Studenti Medicinskog fakulteta predali krivične prijave zbog izbora na Studentski parlament
Danas 07.05.2026
Studenti Medicinskog fakulteta, preko svog advokata Jovana Rajića, podnose tri krivične prijave – za falsifikovanje rezultata glasanja, uništavanje dokumenata o glasanju i falsifikovanje službene isprave. „Tri su krivična dela koja smo mi prepoznali –… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar približava se Bordou: Francuska vlasti evakuisale nekoliko predgrađa
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
NIN pre 51 minutajoš 14 povezanih
Zaplenjeno oko 400 kilograma rezanog duvana u Novom Pazaru: Osumnjičeni oštetio budžet za oko 4.400.000 dinara
Euronews pre 41 minutajoš 12 povezanih
Stefanović (SSP): SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda
Beta pre 21 minutajoš 8 povezanih