Povezane vesti
"Uticao sam na njihov razvod": Miki Dudić progovorio o Hasanovom braku sa Zlatom, za ovo su ga cimeri optužili
Telegraf 07.05.2026
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, trenutno boravi u "Eliti 9", gde često isplivavaju priče iz njegovog privatnog života. Sada je stiglo pitanje za Mikija koje ga je duboko povredilo. - Tvoje zlo, podmuklost su konačno isplivale na površinu… »
Miki Dudić potvrdio da je upropastio život Hasanu i Zlati: "Uticao sam na njihov razvod", nastao muk u Eliti
Blic 07.05.2026
Istakao je da su spekulacije o njegovim kockarskim dugovima i prodaji kuće u Šapcu uglavnom tačne, ali da su ti problemi sada rešeni. Kačavenda je napomenula da Hasan nije preboleo prošlost i da nije bio onakav kakvim se predstavljao javnosti. Miki Dudić… »
"Uticao sam na razvod i zajednički život" Miki Dudić progovorio o odnosu sa Hasanom i Zlatom: Ćale me je odgajio sa bakom...…
Kurir 07.05.2026
Miki Dudić progovorio je o odnosu sa ocem Hasanom Dudićem i kockarskim dugovima. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje koje je izazvalo buru u Beloj kući. Milan Milošević pročitao je pitanje pred svima. - Tvoje zlo, podmuklost su konačno… »
Vesti dana »
„Naši vatrogasci su heroji!“ Vučić sa vatrogascima u požarom zahvaćenoj Deliblatskoj peščari „Niko nije stradao, nijedna kuća nije srušena“
Dnevnik pre 24 minutajoš 18 povezanih
RHMZ izdao hitno upozorenje za kraj avgusta! Vrućine ne popuštaju, čeka nas ekstremna opasnost koja utiče na zdravlje, saobraćaj i poljoprivredu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
(Foto) Tramp na društvenoj mreži objavio mapu Ormuskog moreuza i označio ga kao "novu teritoriju SAD“
Euronews pre 15 minutajoš 18 povezanih
Kad i gde možete da gledate drugi meč odbojkašica Srbije na Evropskom prvenstvu?
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Studenti i novobeogradski zborovi danas na Ušću organizuju protest Eko buna
Serbian News Media pre 4 minutajoš 6 povezanih