Povezane vesti

"Uticao sam na njihov razvod": Miki Dudić progovorio o Hasanovom braku sa Zlatom, za ovo su ga cimeri optužili

"Uticao sam na njihov razvod": Miki Dudić progovorio o Hasanovom braku sa Zlatom, za ovo su ga cimeri optužili

Telegraf pre 2 dana
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, trenutno boravi u "Eliti 9", gde često isplivavaju priče iz njegovog privatnog života. Sada je stiglo pitanje za Mikija koje ga je duboko povredilo. - Tvoje zlo, podmuklost su konačno isplivale na površinu… »
Miki Dudić potvrdio da je upropastio život Hasanu i Zlati: "Uticao sam na njihov razvod", nastao muk u Eliti

Miki Dudić potvrdio da je upropastio život Hasanu i Zlati: "Uticao sam na njihov razvod", nastao muk u Eliti

Blic pre 2 dana
Istakao je da su spekulacije o njegovim kockarskim dugovima i prodaji kuće u Šapcu uglavnom tačne, ali da su ti problemi sada rešeni. Kačavenda je napomenula da Hasan nije preboleo prošlost i da nije bio onakav kakvim se predstavljao javnosti. Miki Dudić… »
"Uticao sam na razvod i zajednički život" Miki Dudić progovorio o odnosu sa Hasanom i Zlatom: Ćale me je odgajio sa bakom...…

"Uticao sam na razvod i zajednički život" Miki Dudić progovorio o odnosu sa Hasanom i Zlatom: Ćale me je odgajio sa bakom...…

Kurir pre 2 dana
Miki Dudić progovorio je o odnosu sa ocem Hasanom Dudićem i kockarskim dugovima. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje koje je izazvalo buru u Beloj kući. Milan Milošević pročitao je pitanje pred svima. - Tvoje zlo, podmuklost su konačno… »

Vesti dana »