Povezane vesti

"Nisam želela naslove 'Bio sa snajkom u krevetu'": Naša glumica bila u dilemi oko uloge, a sad podelila kadrove s koleginicama…

"Nisam želela naslove 'Bio sa snajkom u krevetu'": Naša glumica bila u dilemi oko uloge, a sad podelila kadrove s koleginicama…

Kurir pre 2 dana
Atraktivna glumica Nina Janković privukla je veliku pažnju na jednom beogradskom dešavanju, gde se pojavila u izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. U društvu koleginica Jelisavete Orašanin i Hristine Popović, Nina je uživala u dobrom provodu, a… »
"Pitala sam muža da li da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom": Naša glumica presekla nakon vrelih kadrova sa kumom

"Pitala sam muža da li da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom": Naša glumica presekla nakon vrelih kadrova sa kumom

Mondo pre 2 dana
Nina Janković je od početka karijere važila za jednu od najlepših glumica na našoj sceni, te je iz tog razloga neretko igrala i uloge fatalnih žena u domaćim ostvarenjima. Pogledajte još njenih fotografija: Kako godine prolaze, Nina je sve lepša, što… »
"Pitala sam muža da l' da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom" Naša glumica u javnosti sa velikim izrezom, sve oči uprte…

"Pitala sam muža da l' da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom" Naša glumica u javnosti sa velikim izrezom, sve oči uprte…

Blic pre 2 dana
Društvo su joj pravile koleginice Jelisaveta Orašanin i Hristina Popović, a trenutke su delile na Instagramu. Nina je više od deceniju u braku sa Matejom, sa kojim ima dvoje dece. Glumica Nina Janković pokazala je na društvenim mrežama kako se doterala… »

Vesti dana »