Povezane vesti

"Nisam želela naslove 'Bio sa snajkom u krevetu'": Naša glumica bila u dilemi oko uloge, a sad podelila kadrove s koleginicama…

"Nisam želela naslove 'Bio sa snajkom u krevetu'": Naša glumica bila u dilemi oko uloge, a sad podelila kadrove s koleginicama…

Kurir pre 23 dana
Atraktivna glumica Nina Janković privukla je veliku pažnju na jednom beogradskom dešavanju, gde se pojavila u izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. U društvu koleginica Jelisavete Orašanin i Hristine Popović, Nina je uživala u dobrom provodu, a… »
"Pitala sam muža da li da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom": Naša glumica presekla nakon vrelih kadrova sa kumom

"Pitala sam muža da li da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom": Naša glumica presekla nakon vrelih kadrova sa kumom

Mondo pre 23 dana
Nina Janković je od početka karijere važila za jednu od najlepših glumica na našoj sceni, te je iz tog razloga neretko igrala i uloge fatalnih žena u domaćim ostvarenjima. Pogledajte još njenih fotografija: Kako godine prolaze, Nina je sve lepša, što… »
"Pitala sam muža da l' da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom" Naša glumica u javnosti sa velikim izrezom, sve oči uprte…

"Pitala sam muža da l' da odradim intimnu scenu sa njegovim bratom" Naša glumica u javnosti sa velikim izrezom, sve oči uprte…

Blic pre 23 dana
Društvo su joj pravile koleginice Jelisaveta Orašanin i Hristina Popović, a trenutke su delile na Instagramu. Nina je više od deceniju u braku sa Matejom, sa kojim ima dvoje dece. Glumica Nina Janković pokazala je na društvenim mrežama kako se doterala… »

Vesti dana »