Povezane vesti
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode zbog havarija
Radio 021 07.05.2026
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Bez vode će do 14 časova biti deo Ulice Senteleki Kornela, od Bulevara patrijarha Pavla do Ulice Petefi Šandora. Povrtarska i okolne ulice neće imati vode do 15 časova. Postoji mogućnost da… »
Bez vode ova ulica u Novom Sadu U toku radovi na sanaciji havarije, evo i do kada
Dnevnik 07.05.2026
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Senteleki Kornela (od Bulevara patrijarha Pavla do Ulice Petefi Šandora). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
„Oni priznali nezavisno Kosovo, ja dođem tamo i svi besni” Vučić: Tužan sam jer Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije
Dnevnik pre 2 minutajoš 31 povezana
„U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide“: 34. godišnjica stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 1 satjoš 64 povezane