Povezane vesti

"Postojala je naznaka da će Duško snositi posledice" Jelena Karleuša progovorila o problemima sa alimentacijom - "Situacija…

"Postojala je naznaka da će Duško snositi posledice" Jelena Karleuša progovorila o problemima sa alimentacijom - "Situacija…

Kurir pre 1 dan
Jelena Karleuša govorila je na konferenciji "Nijedna mama nije sama", koja se održava u Beogradu i posvećena je položaju žena i roditelja u društvu. Pop zvezda je u svom izlaganju govorila o ličnom iskustvu, odrastanju u porodici razvedenih roditelja… »
"Popravilo se kad je shvatio da će snositi posledice": JK nakon problema sa Duškom prvi put progovorila o alimentaciji

"Popravilo se kad je shvatio da će snositi posledice": JK nakon problema sa Duškom prvi put progovorila o alimentaciji

Mondo pre 1 dan
Pevačica Jelena Karleuša bila je jedna od govornica na konferenciji "Nijedna mama nije sama". Ovaj događaj posvećen je položaju žena i roditelja u društvu. Pogledajte kako je Jelena izgledala na konferenciji: Pevačica je u svom izlaganju govorila o… »
"Situacija nije bila dobra", Jelena Karleuša o alimentaciji: Popravila se zbog naznaka da će snositi posledice!

"Situacija nije bila dobra", Jelena Karleuša o alimentaciji: Popravila se zbog naznaka da će snositi posledice!

Telegraf pre 2 dana
Muzička zvezda Jelena Karleuša govorila je na konferenciji "Nijedna mama nije sama", koja se održava u Beogradu i posvećena je položaju žena i roditelja u društvu. Pevačica je u svom izlaganju govorila o ličnom iskustvu, odrastanju u porodici razvedenih… »
"Podržala me je kad mi je bilo teško": Karleuša otkrila ko je koleginica na koju uvek može da računa

"Podržala me je kad mi je bilo teško": Karleuša otkrila ko je koleginica na koju uvek može da računa

Telegraf pre 2 dana
Jelena Karleuša društveno je odgovorna osoba i vodi računa, kako o svojoj okolini, tako i o bespomoćnim životinjama, a nije retkost i da apeluje da se poboljšaju ljudska prava. Sada je popularna pevačica učesnica konferencije ""Nijedna mama nije sama"… »

Vesti dana »