Повезане вести

"Верујем да овај пут Звезда пада у финалу, да после шест година освојимо трофеј"

"Верујем да овај пут Звезда пада у финалу, да после шест година освојимо трофеј"

Телеграф пре 13 сати
Млади фудбалер Војводине Дамјан Ђокановић добија све више шансе код Мирослава Тањге и са само 18 година намеће се као један од најталентованијих играча у Суперлиги Србије. Био је у стартној постави против Радника, а за сајт… »
"Наравно да мислим да можемо да победимо Звезду" Млади ас Војводине послао моћну поруку пред финале Купа!

"Наравно да мислим да можемо да победимо Звезду" Млади ас Војводине послао моћну поруку пред финале Купа!

Курир пре 16 сати
Са све већом минутажом и самопоуздањем које расте из утакмице у утакмицу, јасно је да је пред њим сјајан период. У разговору открива како је доживео важне моменте, каква су очекивања од екипе и шта верује да тек долази. Какве… »
Вошино чудо од детета верује у победу: „Ово је финале Купа где немамо шта да изгубимо!“

Вошино чудо од детета верује у победу: „Ово је финале Купа где немамо шта да изгубимо!“

Хот спорт пре 18 сати
У финишу сезоне, када се одлучује о најважнијим циљевима, млади фудбалери добијају шансу у Војводини и остављају све јачи утисак на терену. Један од њих је Дамјан Ђокановић. Са све већом минутажом и самопоуздањем које расте… »
"Наравно да мислим да можемо да победимо Звезду"

"Наравно да мислим да можемо да победимо Звезду"

Б92 пре 19 сати
Млади фудбалер Војводине Дамјан Ђокановић није крио оптимизам пред финале Купа Србије где новосадска екипа снаге одмерава са Црвеном звездом. Како се сезона ближи расплету, све више простора у тиму Војводине добијају млади… »
Ђокановић: Верујемо да овај пут Звезда пада у финалу

Ђокановић: Верујемо да овај пут Звезда пада у финалу

Спорт клуб пре 20 сати
У финишу сезоне, када се одлучује о најважнијим циљевима, млади фудбалери добијају шансу у Војводини и остављају све јачи утисак на терену. Један од њих је Дамјан Ђокановић. Са све већом минутажом и самопоуздањем које расте… »

Вести дана »