Povezane vesti
„Potpuno mi je bila opala kosa“: Poznata pevačica otvoreno o teškom periodu i šoku koji je doživela
Dnevnik pre 21 dana
Pevačica Maja Odžaklijevska iskreno je govorila o zdravstvenom problemu kroz koji je prošla pre nekoliko godina, otkrivši da ju je nagli gubitak kose ozbiljno uplašio. Kako je ispričala, pre četiri godine doživela je veliki stres nakon što je kosa počela… »
"Sa glave su mi otpadali pramenovi" Maja Odžaklijevska sumnjala da ima najtežu bolest: Od duge kose ostali su samo patrljci...…
Kurir pre 21 dana
Maja Odžaklijevska progovorila je o svom zdravlju i otkrila da je sumnjala da ima karcinom nakon što joj je otpala kosa. Pevačica je posetila lekara, a kako su joj tada rekli, opadanje kose je bila posledica stresa koji je imala. – Pre četiri godine… »
"Kosa mi je opala, bila sam sigurna da imam rak", Maja Odžaklijevska posle 4 godine otkrila kroz šta je prošla
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Maja Odžaklijevska iskreno je govorila o zdravstvenom problemu kroz koji je prošla pre nekoliko godina, otkrivši da ju je nagli gubitak kose ozbiljno uplašio. Kako je ispričala, pre četiri godine doživela je veliki stres nakon što joj je kosa… »
Maji Odžaklijevskoj opala sva kosa: Mislila da ima rak nakon stravičnog problema unuka kog je morala da smesti u dom
Mondo pre 21 dana
Čuvena glumica Maja Odžaklijevska otvoreno je govorila o velikim problemima sa kojima se suočila njena porodica, pre svega borbi sa autizmom unuka, a koliko je sve bilo stresno, potvrđuje i činjenica da je pevačici u jednom trenutku zbog stresa… »
"Kosa mi je potpuno opala, bila sam sigurna da imam rak": Maja Odžaklijevska posle 4 godine otkrila sa čime se borila
Blic pre 21 dana
Lekari su utvrdili da je opadanje kose bila posledica stresa, a svi zdravstveni parametri su bili u redu. Naglasila je koliko stres može uticati na telo i važnost načina na koji gledamo na probleme. Pevačica Maja Odžaklijevska otvoreno je govorila o svom… »
Vesti dana »
Vojvodina se oglasila o stanju igrača povređenog topovskim udarom
Sport klub pre 6 satijoš 108 povezanih
Čačanske vlasti: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju, voda stiže sutra pre podne
N1 Info pre 4 satijoš 93 povezane
Kriza na Bliskom istoku: Američki mediji: SAD i Iran blizu sporazuma o nuklearnim pregovorima, čeka se potvrda Trampa
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
Grosi izrazio zabrinutost zbog prekida komunikacija kod Zaporoške nuklearke
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 1 satjoš 118 povezanih