Povezane vesti

(Video) Tornada, grad, poplave... "Izašao sam iz sobe, kad sam se vratio - više je nije bilo": Totalni haos u Americi, nestala…

(Video) Tornada, grad, poplave... "Izašao sam iz sobe, kad sam se vratio - više je nije bilo": Totalni haos u Americi, nestala…

Blic pre 1 dan
Osim tornada, u Misisipiju i Alabami padao je grad veličine bejzbol lopti, što je dodatno pogoršalo situaciju U Luizijani, Misisipiju i Alabami došlo je i do poplava, a u Montgomeriju je evakuisana zgrada državnog kapitola tokom vanredne sednice Najmanje… »
Najmanje tri tornada pogodila Misisipi: Više od 17 povređenih, oštećene brojne kuće

Najmanje tri tornada pogodila Misisipi: Više od 17 povređenih, oštećene brojne kuće

Euronews pre 1 dan
Najmanje tri tornada pogodila su tokom noći američku saveznu državu Misisipi, u kojima je povređeno više od 17 osoba, saopštili su danas zvaničnici. Najteže pogođena naseljena područja u Misisipiju su Purvis i Brukhejven, kao i kamp za mobilne kućice u… »
Tri tornada raznela sve pred sobom; Slede poplave FOTO/VIDEO

Tri tornada raznela sve pred sobom; Slede poplave FOTO/VIDEO

B92 pre 1 dan
Najmanje tri tornada pogodila su tokom noći američku saveznu državu Misisipi, u kojima je povređeno više od 17 osoba, saopštili su danas zvaničnici. Najteže pogođena naseljena područja u Misisipiju su Purvis i Brukhejven, kao i kamp za mobilne kućice u… »
Najmanje tri tornada obrušila se na Misisipi: Kuće potpuno razrušene, veliki broj povređenih, izdato još jedno upozorenje…

Najmanje tri tornada obrušila se na Misisipi: Kuće potpuno razrušene, veliki broj povređenih, izdato još jedno upozorenje…

Večernje novosti pre 1 dan
NAJMANjE tri tornada pogodila su tokom noći američku saveznu državu Misisipi, u kojima je povređeno više od 17 osoba, saopštili su danas zvaničnici. Foto: x printskrin/ Chris Weather Chasing Najteže pogođena naseljena područja u Misisipiju su Purvis i… »
Tornada pogodila kuće u Misisipiju, jugoistoku SAD preti jako nevreme

Tornada pogodila kuće u Misisipiju, jugoistoku SAD preti jako nevreme

RTV pre 1 dan
DŽEKSON - Najmanje tri tornada pogodila su tokom noći američku saveznu državu Misisipi, u kojima je povređeno više od 17 osoba, saopštili su danas zvaničnici. Najteže pogođena naseljena područja u Misisipiju su Purvis i Brukhejven, kao i kamp za mobilne… »
Jeza u Misisipiju: Najmanje tri tornada obrušila se na kuće, ima povređenih, a tek stiže nova pretnja

Jeza u Misisipiju: Najmanje tri tornada obrušila se na kuće, ima povređenih, a tek stiže nova pretnja

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »