Povezane vesti
"Znaš li ti ko sam ja?": Vučić najavio svoj portal za prijavu bahatih funkcionera - da li biste ga koristili
Radio 021 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednim nedeljama pokrenuti portal na kom će građani moći da mu prijave sve "bahate funkcionere" i najavio "borbu protiv stava pojedinih - 'znaš ti ko sam ja?'". Poslanik Demokratske stranke Filip… »
Vučić najavio portal za prijavu bahatih funkcionera: Taj portal su izbori, poručuju sagovornici Danasa
Danas pre 4 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je da će u narednim nedeljama pokrenuti portal na kom će građani moći da mu prijave sve „bahate funkcionere“ i najavio, kako je naveo, „borbu“ protiv stava pojedinih – „znaš ti ko sam ja?“. Sagovornici Danasa… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 4 satijoš 32 povezane
RHMZ upozororio na pljuskove sa grmljavinom, uz moguću pojava grada – na udaru i Čačak i okolina
Morava info pre 54 minutajoš 45 povezanih
Niška policija uhapsila prevaranta iz Bugarske koji je starijoj ženi uzeo 150.000 evra
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Šefica evropske diplomatije: EU će pronaći naslednika za Kristijana Šmita
Nova pre 40 minutajoš 39 povezanih