Povezane vesti
"Dala sam mu 24 sata da izađe iz mog života, kuće i srca": Ove ljubavne i finansijske savete Ruške Jakić svako mora da čuje…
Nova 07.05.2026
Ruška Jakić godinama privlači pažnju javnosti svojim upečatljivim izjavama i životnim stavovima, a sada je ponovo govorila o tajni svog optimizma i načinu na koji se nosi sa izazovima. Kako kaže, svako se tokom života suočava sa teškim trenucima, ali je… »
"Nikad ne nosim zdravstvenu kjižicu": Ruška Jakić ima jasan stav o životu, otkrila i da ima "koverat za uživanje"
Blic 07.05.2026
Naglašava da su naše misli ključne i da način razmišljanja može privući dobre ili loše stvari. Zagovara pozitivan pogled na život i sugeriše da je važno živeti u sadašnjem trenutku bez straha od budućih problema. Voditeljka Ruška Jakić poznata je da i u… »
"Svako vam uđe u život, uzme koliko hoće i ode" Ruška Jakić zbog ovoga nikada ne nosi zdravstvenu knjižicu: Nemam ni koverat…
Kurir 07.05.2026
Ruška Jakić u emisiji "Nije sve tako crno" jednom prilikom govorila je o svim pobedama, padovima i borbama koje su joj obeležile život. Poznata je po svojim viralnim rečenicama, a nedavno je otkrila još jednu tajnu uspeha. - Svakome u životu se događaju… »
Vesti dana »
„Oni priznali nezavisno Kosovo, ja dođem tamo i svi besni” Vučić: Tužan sam jer Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije
Dnevnik pre 7 minutajoš 31 povezana
Patrijarh Porfirije u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti žrtve, ni izgubiti veru i ljubav; Počeo parastos
Sputnik pre 12 minutajoš 23 povezane
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Prišao Mesiju, pa ostao u šoku: Golman Zelenortskih ostrva otkrio šta mu je Argentinac rekao
Večernje novosti pre 1 satjoš 64 povezane