Povezane vesti

Vlasnik Maribora se oglasio posle odlaska Dudića: Sam biram trenera i već sam prelomio, ni moja ćerka ga ne zna...

Vlasnik Maribora se oglasio posle odlaska Dudića: Sam biram trenera i već sam prelomio, ni moja ćerka ga ne zna...

Kurir pre 22 dana
Situacija u klubu dodatno se zakomplikovala nakon što je Feđa Dudić postao treći trener koji je ove sezone napustio Maribor. Do kraja takmičarske godine ekipu će voditi dosadašnji trener golmana Mitja Pirih, što je još jedan u nizu privremenih rešenja u… »
Dudić je bivši: Maribor spremio zamenu!

Dudić je bivši: Maribor spremio zamenu!

Hot sport pre 22 dana
Vlasnik NK Maribor Ačun Ilidžali otvoreno je poručio da će ubuduće lično donositi odluke o izboru trenera! Veliki potres u Mariboru usledio je posle odlaska Feđa Dudić, koji je postao treći trener koji je napustio klub tokom ove sezone. Do kraja… »
Prvi čovek Maribora posle odlaska Dudića: "Sam biram trenera i već ga imamo, ni moja ćerka ne zna"

Prvi čovek Maribora posle odlaska Dudića: "Sam biram trenera i već ga imamo, ni moja ćerka ne zna"

B92 pre 22 dana
Prvi čovek Maribora Ačun Ilidžali govorio je za slovenački Sport Klub o turbulentnom periodu kroz koji prolazi najtrofejniji klub u zemlji, uoči velikog derbija koji dodatno podiže tenzije u gradu na Dravi. Situacija u klubu dodatno se zakomplikovala… »
Vlasnik Maribora za SK: Od sad sam biram trenere, već imamo novog

Vlasnik Maribora za SK: Od sad sam biram trenere, već imamo novog

Sport klub pre 22 dana
Prvi čovek Maribora Ačun Ilidžali, ekskluzivno je za slovenački Sportklub govorio o trenutnoj situaciji u klubu. Nedelja pred večiti derbi Slovenije donela je novi potres u Mariboru. Feđa Dudić je postao treći trener koji je ove sezone napustio klub, a… »

Vesti dana »