Повезане вести
Власник Марибора се огласио после одласка Дудића: Сам бирам тренера и већ сам преломио, ни моја ћерка га не зна...
Курир пре 12 сати
Ситуација у клубу додатно се закомпликовала након што је Феђа Дудић постао трећи тренер који је ове сезоне напустио Марибор. До краја такмичарске године екипу ће водити досадашњи тренер голмана Митја Пирих, што је још један у… »
Дудић је бивши: Марибор спремио замену!
Хот спорт пре 13 сати
Власник НК Марибор Ачун Илиџали отворено је поручио да ће убудуће лично доносити одлуке о избору тренера! Велики потрес у Марибору уследио је после одласка Феђа Дудић, који је постао трећи тренер који је напустио клуб током ове… »
Први човек Марибора после одласка Дудића: "Сам бирам тренера и већ га имамо, ни моја ћерка не зна"
Б92 пре 13 сати
Први човек Марибора Ачун Илиџали говорио је за словеначки Спорт Клуб о турбулентном периоду кроз који пролази најтрофејнији клуб у земљи, уочи великог дербија који додатно подиже тензије у граду на Драви. Ситуација у клубу… »
Власник Марибора за СК: Од сад сам бирам тренере, већ имамо новог
Спорт клуб пре 14 сати
Први човек Марибора Ачун Илиџали, ексклузивно је за словеначки Спортклуб говорио о тренутној ситуацији у клубу. Недеља пред вечити дерби Словеније донела је нови потрес у Марибору. Феђа Дудић је постао трећи тренер који је ове… »
Вести дана »
МОК препоручио укидање забране Белорусији: Ово је одлука о Русији и њеним спортистима
Курир пре 19 минутајош 1 повезана
Саша Обрадовић емотиван после меча: „Цветковић је десет година чувао Звездину опрему и чекао да буде сахрањен у њој“
Данас пре 4 сатијош 4 повезане