Povezane vesti
"Imala sam pet telohranitelja; Mnogo toga sam sama finansirala": Ekstra Nena se prisetila Evrovizije u Malmeu
B92 pre 2 dana
Pevačica Ekstra Nena predstavljala je Jugoslaviju na Evroviziji 1992. godine, sa pesmom "Ljubim te pesmama", a uoči 70. izdanja ovog muzičkog takmičenja prisetila se kako je bilo u Malmeu kada je ona bila predstavnica. Ona je nedavno evocirala uspomene… »
"Nismo imali dirigenta, ali jesmo 5 telohranitelja" Šok ispovest poslednje predstavnice Jugoslavije na Evroviziji: Sve sam…
Kurir pre 2 dana
Ekstra Nena podelila je svoja sećanja na Evroviziju 1992. godine, kada je predstavljala Jugoslaviju sa pesmom "Ljubim te pesmama". U emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji jednom prilikom je evocirala uspomene i otkrila nepoznate detalje putovanja i… »
Vesti dana »
Dodik se u Moskvi sastao sa Lavrovom: Nastavlja se jačanje saradnje Republike Srpske i Rusije
Euronews pre 59 minutajoš 37 povezanih
UŽIVO Britanski razarač upućen na Bliski istok; Teheran poručuje da ima pravo na samoodbranu
Sputnik pre 2 satajoš 37 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 3 satajoš 81 povezana
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 23 satajoš 1 povezana