Povezane vesti

Isplivala šok-prepiska, evo šta je Sofija navodno pisala Danetu: pominju se pare: "Dušo moja, ako može da..."

Isplivala šok-prepiska, evo šta je Sofija navodno pisala Danetu: pominju se pare: "Dušo moja, ako može da..."

Telegraf pre 9 dana
Učesnica "Elite 9", Sofija Janićijević, u spoljnom svetu imala je kontakt sa izvesnim Danetom Angelovskim (70) iz Severne Makedonija. Dok snimci i poruke pokazuju da su bili u emotivnoj vezi, ona tvrdi da je to bila "veza preko poruka", koja joj je… »
"Biću ista dušo, hoću da se grlimo, mazimo" Nove šok poruke Sofije i Daneta: Gledam patike, torbicu, mnogo sam srećna...

"Biću ista dušo, hoću da se grlimo, mazimo" Nove šok poruke Sofije i Daneta: Gledam patike, torbicu, mnogo sam srećna...

Kurir pre 8 dana
Da je Sofija Janjićijević znala da će njena veza sa izvesnim Danetom iz Makedonije ovoliko biti aktuelna, verovatno bi dokaze bolje uklonila. Međutim, da li je u pitanju danak neiskustvu ili je pak svesno ušla u novu sezonu Elite i iščekivala ovaj… »
Isplivale nove šok poruke Sofije i Daneta (70): Ovako je učesnica "Elite" uzimala novac: "Dušo moja, volim te, ako može da se…

Isplivale nove šok poruke Sofije i Daneta (70): Ovako je učesnica "Elite" uzimala novac: "Dušo moja, volim te, ako može da se…

Blic pre 8 dana
Sofija tvrdi da je njihova veza bila samo preko poruka, ali su poruke pokazale dublju emotivnu povezanost. Iz prepiski se vidi da je Sofija često dobijala novac i poklone od Daneta, zbog čega je bila srećna. Učesnice "Zadruge 9 Elite" u spoljnom svetu… »

Vesti dana »