Povezane vesti
Trudna glumica Dajana Gudić (38) čeka dete sa Afroamerikancem! Oglasila se: „Ceo moj život se promenio“
Telegraf pre 27 dana
Glumica našeg porekla Dajana Gudić saopštila je divnu vest, da je u blagoslovenom stanju. Dajana sa Afroamerikancem Džibrijem Belom čeka prvo dete. Srećnu vest podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila predivan… »
Srpski amerikanac, pa još pravoslavac, podelio radosnu vest: Moja Dajana je trudna! DžIBRIJA preplavile emocije Pljušte…
Dnevnik pre 27 dana
Srpkinja poreklom iz Bosne, Dajana Gudić, pre nekoliko meseci podigla je ogromnu prašinu u javnosti zahvaljujući filmu "Impuls", koji je postao hit kako u Americi, tako i kod nas. Ona je u vezi sa najpoznatijim Amerikancem u Srbiji, Džibrijem Belom, a on… »
Trudna glumica Dajana Gudić (36) čeka dete sa Afroamerikancem: "Život mi se promenio"
Blic pre 27 dana
Dajana je ranije govorila o sektama među američkim glumcima, ali ističe i pozitivna iskustva u Americi. Njena objava izazvala je brojne čestitke pratilaca i prijatelja. Glumica našeg porekla Dajana Gudić saopštila je da je u drugom stanju. Ona sa… »
Džibri i Dajana čekaju prvo dete: Influenser koji je oduševljen Srbijom stvara porodicu sa prelepom glumicom
Kurir pre 27 dana
Dajana Gudić i Džibri Bel već neko vreme su u srećnoj vezi, a sada otkrivaju da će postati roditelji kroz nekoliko meseci. Naime, lepa glumica srpskog porekla pokazala je trudnički stomak. Negde između prepuštanja i ljubavi, ceo moj život se promeno -… »
Glumica Dajana Gudić čeka dete sa američkim muzičarem Jibrijem Belom: "Ceo moj život se promenio"
Nova pre 27 dana
Glumica rođena u Sarajevu, Dajana Gudić, koja godinama gradi karijeru u Holivudu, na društvenim mrežama otkrila je da očekuje svoje prvo dete sa partnerom Jibrijem Belom. Gudićeva je na Instagramu podelila snimak sa plaže, gde je u prvom planu njen… »
Srpkinja za kojom ludi Bred Pit trudna sa najpoznatijim Amerikancem u Srbiji: Emotivni video raznežio javnost (video)
Mondo pre 27 dana
Srpkinja poreklom iz Bosne, Dajana Gudić, pre nekoliko meseci podigla je ogromnu prašinu u javnosti zahvaljujući filmu "Impuls", koji je postao hit kako u Americi, tako i kod nas. Ona je u vezi sa najpoznatijim Amerikancem u Srbiji, Džibrijem Belom, a on… »
Vesti dana »
Nepojamni cinizam nesrećnog Picule: Uznemirujući izveštaj o Srbiji kao - austrougarski ultimatum
Sputnik pre 2 satajoš 38 povezanih
"SNS ekipa za specijalne zadatke sa kriminalnim dosijeom": Ko su putnici vraćeni iz Crne Gore
Radio 021 pre 13 minutajoš 82 povezane
Trojica policajaca puštena večeras iz pritvora: Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv njih u slučaju ubistva Baje
Kurir pre 53 minutajoš 90 povezanih
"Preminuo Edin Avdić": Ovako se Arena sport oprostila od svog nekadašnjeg TV komentatora
Večernje novosti pre 13 minutajoš 35 povezanih