Повезане вести

"Ја сам зарадила, радићу са својим парама шта хоћу" Катарина Грујић о финансијама и мужу: "Знала сам за вече све да потрошим"…

"Ја сам зарадила, радићу са својим парама шта хоћу" Катарина Грујић о финансијама и мужу: "Знала сам за вече све да потрошим"…

Блиц пре 21 сат
Улаже много у нове песме и спотове, а недавно је отказала свој наступ да би присуствовала концерту Весне Змијанац коју обожава. Против је куповине брендиране одеће за децу јер сматра да је то непотребно бацање новца. Катарина… »
"Трошила сам за ноћ све што зарадим" Каћа Грујић искрено о новцу и гардероби: Са својим парама ћу урадити шта хоћу

"Трошила сам за ноћ све што зарадим" Каћа Грујић искрено о новцу и гардероби: Са својим парама ћу урадити шта хоћу

Курир пре 21 сат
Катарина Грујић вечерас се појавила на промоцији албума "На овај дан" њеног колеге Ненада Јовановића. Певачица важи за једну од најстилизованијих жена на естради, а сада је открила да има много гардеробе, али да јој није проблем… »
Гога Секулић први пут у јавности након смрти мајке: Певачица у црном дошла да подржи колегу (видео)

Гога Секулић први пут у јавности након смрти мајке: Певачица у црном дошла да подржи колегу (видео)

Мондо пре 22 сата
Певачица Гога Секулић појавила се на промоцији албума Ненад Јовановић Близанац, што је једно од њених првих јавних појављивања након смрти мајке Наде. На себи је имала сатенски сако и фармерке, док је лице крила наочарима за… »
"Имам и веће приоритете", Ванеса открила зашто се не појављује често у јавности: Сваки дан има неки догађај...

"Имам и веће приоритете", Ванеса открила зашто се не појављује често у јавности: Сваки дан има неки догађај...

Курир пре 22 сата
Ванесу Шокћић немамо прилике да често срећемо на догађајима које организују њене колеге, али певачица није пропустила промоцију албума "На овај дан", њеног колеге али и пријатеља Ненада Јовановића. Њено појављивање… »
Била мега популарна 90-их, певала на дочеку Звезде из Барија, па нестала: Уснимили смо певачицу у несвакидашњем издању

Била мега популарна 90-их, певала на дочеку Звезде из Барија, па нестала: Уснимили смо певачицу у несвакидашњем издању

Мондо пре 23 сата
Певачица Ванеса Шокчић не појављује се често у јавности, али је дошла да подржи колегу Ненада Јовановића Близанца на промоцији првог албума под називом "На овај дан". Ванеса је била изузетно популарна деведестих година, а и дан… »

Вести дана »