Povezane vesti
"Ja sam zaradila, radiću sa svojim parama šta hoću" Katarina Grujić o finansijama i mužu: "Znala sam za veče sve da potrošim"…
Blic pre 24 dana
Ulaže mnogo u nove pesme i spotove, a nedavno je otkazala svoj nastup da bi prisustvovala koncertu Vesne Zmijanac koju obožava. Protiv je kupovine brendirane odeće za decu jer smatra da je to nepotrebno bacanje novca. Katarina Grujić rekla je da ne žali… »
"Trošila sam za noć sve što zaradim" Kaća Grujić iskreno o novcu i garderobi: Sa svojim parama ću uraditi šta hoću
Kurir pre 24 dana
Katarina Grujić večeras se pojavila na promociji albuma "Na ovaj dan" njenog kolege Nenada Jovanovića. Pevačica važi za jednu od najstilizovanijih žena na estradi, a sada je otkrila da ima mnogo garderobe, ali da joj nije problem da istu stvar obuče dva… »
Goga Sekulić prvi put u javnosti nakon smrti majke: Pevačica u crnom došla da podrži kolegu (video)
Mondo pre 24 dana
Pevačica Goga Sekulić pojavila se na promociji albuma Nenad Jovanović Blizanac, što je jedno od njenih prvih javnih pojavljivanja nakon smrti majke Nade. Na sebi je imala satenski sako i farmerke, dok je lice krila naočarima za sunce. Pevačica je… »
"Imam i veće prioritete", Vanesa otkrila zašto se ne pojavljuje često u javnosti: Svaki dan ima neki događaj...
Kurir pre 24 dana
Vanesu Šokćić nemamo prilike da često srećemo na događajima koje organizuju njene kolege, ali pevačica nije propustila promociju albuma "Na ovaj dan", njenog kolege ali i prijatelja Nenada Jovanovića. Njeno pojavljivanje iznenadilo je prisutne novinare… »
Bila mega popularna 90-ih, pevala na dočeku Zvezde iz Barija, pa nestala: Usnimili smo pevačicu u nesvakidašnjem izdanju
Mondo pre 24 dana
Pevačica Vanesa Šokčić ne pojavljuje se često u javnosti, ali je došla da podrži kolegu Nenada Jovanovića Blizanca na promociji prvog albuma pod nazivom "Na ovaj dan". Vanesa je bila izuzetno popularna devedestih godina, a i dan danas se pevaju njeni… »
Vesti dana »
Spartak „prokockao“ veliku prednost, ali je posle produžetka ipak postao šampion Srbije
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Nemački biznismeni i desničari se vraćaju kod Putina! Cilj je spasavanje imovine vredne 100 milijardi evra!
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana