Povezane vesti

Novak posebno istakao Sabalenku i ovim rečima pričao o Arini: "Drago mi je što postoji..."

Novak posebno istakao Sabalenku i ovim rečima pričao o Arini: "Drago mi je što postoji..."

Telegraf pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković će u petak igrati meč drugog kola Mastersa u Rimu, a protivnik će mu biti Hrvat Dino Prižmić. On je uoči prvog nastupa posle dva meseca pričao o povredi, ali i podržao Arinu Sabalenku i Janika Sinera. - Sjajan… »
Đoković: Radovao sam se takmičenju, očekivanja nešto niža

Đoković: Radovao sam se takmičenju, očekivanja nešto niža

Sport klub pre 2 dana
Novak Đoković u petak počinje takmičenje na mastersu u Rimu, protiv hrvatskog tenisera Dina Prizmića. Ističe da mu je drago što se vraća posle nešto duže pauze. Đoković od Indijan Velsa nije igrao, jer je imao problema sa povredom lakta. – Sjajan je… »
Đoković se prvi put oglasio po povratku na ATP turneju: Krajnji cilj na ovoj podlozi je uspeh na Rolan Garosu

Đoković se prvi put oglasio po povratku na ATP turneju: Krajnji cilj na ovoj podlozi je uspeh na Rolan Garosu

Kurir pre 2 dana
Vuk Brajović Najveći svih vremena se vratio u “večni grad” i turnir na kome je 6 puta osvajao trofej, njegov omiljeni kada su Mastersi na šljaci u pitanju. Zbog toga je Novak Đoković sa smehom ispratio “povratničku dobrodošlicu” na ATP turneju moderatora… »

Vesti dana »