Povezane vesti

"Stalno me je pitao kada ćemo da se venčamo" Stanija Dobrojević ne prestaje da intrigira javnost pričama o Asminu - Ja sam…

"Stalno me je pitao kada ćemo da se venčamo" Stanija Dobrojević ne prestaje da intrigira javnost pričama o Asminu - Ja sam…

Kurir pre 2 dana
Tokom emisije „Pitanja gledalaca“ u „Eliti“ nastao je pravi haos kada je Asmin Durdžić iznenadio javnost pokušajem da se ogradi od odnosa sa Stanijom Dobrojević, tvrdeći da njihova veza „zapravo nije ni postojala“. Međutim, ubrzo je usledio preokret kada… »
"Hteo je da se venčamo" Stanija otkrila sve iz prošlosti sa Asminom: "Pričao je da bi umro bez mene", evo kako ju je Durdžić…

"Hteo je da se venčamo" Stanija otkrila sve iz prošlosti sa Asminom: "Pričao je da bi umro bez mene", evo kako ju je Durdžić…

Blic pre 2 dana
Asmin je pokušao da se distancira od veze sa Stanijom. Ona je istakla da je Asmin skrivao istinu o svom privatnom životu i da je bio opsednut brakom. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u "Eliti" došlo je do neviđenog haosa kada je Asmin Durdžić šokirao… »

Vesti dana »