Повезане вести

"Док ја мирно спавам, нека причају шта год хоће" Марија Микић открила кроз шта је све пролазила, па је морала да потражи…

"Док ја мирно спавам, нека причају шта год хоће" Марија Микић открила кроз шта је све пролазила, па је морала да потражи…

Курир пре 18 сати
Марија Микић била је једна од званица на вечерашњој промоцији албума Ненада Јовановића Близанаца, где је отворено говорила о одговорности коју извођачи имају према млађој публици. Млада певачица се осврнула и на тамну страну… »
Певачица се после много времена појавила у јавности, сви изненађени променом: Открила зашто је била у илегали

Певачица се после много времена појавила у јавности, сви изненађени променом: Открила зашто је била у илегали

Телеграф пре 18 сати
Певачица Ванеса Шокчић појавила се вечерас на промоцији првог албума Ненада Јовановића Близанца. Пред окупљеним медијима, Весна је открила да су њих двоје сарађивали и да јој је Ненад поклонио песму. - Са Ненадом сам већ… »
"Док ја мирно спавам, нека причају шта год хоће" Марија Микић открила кроз шта је прошла, морала да потражи и стручну помоћ…

"Док ја мирно спавам, нека причају шта год хоће" Марија Микић открила кроз шта је прошла, морала да потражи и стручну помоћ…

Блиц пре 19 сати
Осврнула се на тамну страну славе, истичући негативне коментаре и сајбер насиље. Певачица је нагласила да сада не дозвољава да је туђе речи повреде и брине о свом миру. Певачица Марија Микић била је једна од званица на… »
"Била сам слаба, јако је утицало на мене..." Марија Микић због овога потражила помоћ терапеута, све признала

"Била сам слаба, јако је утицало на мене..." Марија Микић због овога потражила помоћ терапеута, све признала

Телеграф пре 19 сати
Марија Микић појавила се вечерас на промоцији албума Ненада Јовановића Близанца и проговорила на бројне актуелне теме. Млада певачица осврнула се на тамну страну славе - негативне коментаре и сајбер насиље. Први пут је јавно… »
"Дошло је до засићења модерном музиком" Ванеса Шокчић искрено о ситуацији на естради: "Малтене свакога дана имају неки…

"Дошло је до засићења модерном музиком" Ванеса Шокчић искрено о ситуацији на естради: "Малтене свакога дана имају неки…

Блиц пре 22 сата
На наступима доживљава удварања, али их сматра нормалним делом посла и нема непријатности. Примећује повратак популарности старијих песама и све више младих који их слушају. Певачица Ванеса Шокчић појавила се на промоцији код… »

Вести дана »