Povezane vesti
"Dok ja mirno spavam, neka pričaju šta god hoće" Marija Mikić otkrila kroz šta je sve prolazila, pa je morala da potraži…
Kurir pre 20 dana
Marija Mikić bila je jedna od zvanica na večerašnjoj promociji albuma Nenada Jovanovića Blizanaca, gde je otvoreno govorila o odgovornosti koju izvođači imaju prema mlađoj publici. Mlada pevačica se osvrnula i na tamnu stranu slave - negativne komentare… »
Pevačica se posle mnogo vremena pojavila u javnosti, svi iznenađeni promenom: Otkrila zašto je bila u ilegali
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Vanesa Šokčić pojavila se večeras na promociji prvog albuma Nenada Jovanovića Blizanca. Pred okupljenim medijima, Vesna je otkrila da su njih dvoje sarađivali i da joj je Nenad poklonio pesmu. - Sa Nenadom sam već sarađivala, mogu reći da je… »
"Dok ja mirno spavam, neka pričaju šta god hoće" Marija Mikić otkrila kroz šta je prošla, morala da potraži i stručnu pomoć…
Blic pre 20 dana
Osvrnula se na tamnu stranu slave, ističući negativne komentare i sajber nasilje. Pevačica je naglasila da sada ne dozvoljava da je tuđe reči povrede i brine o svom miru. Pevačica Marija Mikić bila je jedna od zvanica na večerašnjoj promociji albuma… »
"Bila sam slaba, jako je uticalo na mene..." Marija Mikić zbog ovoga potražila pomoć terapeuta, sve priznala
Telegraf pre 20 dana
Marija Mikić pojavila se večeras na promociji albuma Nenada Jovanovića Blizanca i progovorila na brojne aktuelne teme. Mlada pevačica osvrnula se na tamnu stranu slave - negativne komentare i sajber nasilje. Prvi put je javno priznala koliko su je uvrede… »
"Došlo je do zasićenja modernom muzikom" Vanesa Šokčić iskreno o situaciji na estradi: "Maltene svakoga dana imaju neki…
Blic pre 21 dana
Na nastupima doživljava udvaranja, ali ih smatra normalnim delom posla i nema neprijatnosti. Primećuje povratak popularnosti starijih pesama i sve više mladih koji ih slušaju. Pevačica Vanesa Šokčić pojavila se na promociji kod Nenada Jovanovića i… »
Vesti dana »
Sarajevo ili Podgorica? Poznato protiv koga će Partizan igrati u finalu ABA lige!
Večernje novosti pre 17 minutajoš 94 povezane
Aksios: SAD i Iran postigli sporazum koji još treba da odobri Tramp
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 1 satjoš 33 povezane