Povezane vesti
"To će mi omogućiti da lagodno živim": Naša spisateljica u 67. godini otvorila OnlyFans
Nova 08.05.2026
Književnica Zorana Šulc je odlučila da u 67. godini otvori profil na mreži za odrasle - OnlyFans. Govoreći o motivima, Zorana naglašava da je godinama posmatrala kako drugi profitiraju od iste vrste sadržaja koji je i sama obrađivala u književnosti… »
Srpska književnica otvara Onlyfans u sedmoj deceniji: "To će mi omogućiti da lagodno živim"
B92 08.05.2026
Književnica Zorana Šulc (66) odlučila je da otvori profil na platformi Onlyfans navodeći da njen sadržaj neće biti senzacionalistički već će biti književni izraz, ali u drugačijem formatu. Zorana Šulc poznata po provokativnim i erotski obojenim… »
Slavna srpska književnica u 66. otvorila OnlyFans: Godinama preživljavala pa odlučila da živi lagodno
Mondo 08.05.2026
Književnica Zorana Šulc (66) je u sedmoj deceniji života odlučila da otvori profil na platformi Onli fans. Autorka poznata po provokativnim i erotski obojenim književnim ostvarenjima kaže za Kurir da je odluku donela bez dileme i bez potrebe da bilo kome… »
Srpska književnica otvorila profil na sajtu za odrasle u sedmoj deceniji: "To će mi omogućiti lagodan život"
Telegraf 08.05.2026
Poznata književnica Zorana Šulc (66), čija su književna ostvarenja prepoznatljiva po provokativnim i erotskim temama, donela je neočekivanu odluku i zvanično otvorila profil na popularnoj platformi za odrasle. Kako navodi, ovaj potez napravila je bez… »
Šok potez poznate srpske književnice u 7. deceniji, otvorila profil na sajtu za odrasle: "Živeću lagodno, neću se izvinjavati"…
Blic 08.05.2026
Navodi da je ovu odluku donela bez dileme, želeći da živi pošteno od svog rada i bez polaganja računa drugima. Smatra da su od njenih tekstova do sada najviše profitirali izdavači, dok ona nije imala adekvatnu zaradu. Poznata književnica Zorana Šulc… »
Zorana Šulc u 7. Deceniji otvorila Onli fans! "To će mi omogućiti da lagodno živim": Nikad nije kasno da se na platformi za…
Kurir 08.05.2026
Književnica Zorana Šulc (66) je u sedmoj deceniji života odlučila da otvori profil na platformi Onli fans. Autorka poznata po provokativnim i erotski obojenim književnim ostvarenjima kaže za Kurir da je odluku donela bez dileme i bez potrebe da bilo kome… »
Vesti dana »
Slučaj Generalštab: Marinika Tepić tvrdi da je Goran Vasić promenio iskaz
Beta pre 4 satijoš 39 povezanih
Đedović: Uspešno smo zatvorili sva otvorena pitanja sa MOL-om i postigli kompromis
RTV pre 11 minutajoš 37 povezanih
Osnovci u petak završavaju nastavu, na raspustu od 15. juna do 31. avgusta
Politika pre 46 minutajoš 43 povezane