Povezane vesti
"To će mi omogućiti da lagodno živim": Naša spisateljica u 67. godini otvorila OnlyFans
Nova pre 1 dan
Književnica Zorana Šulc je odlučila da u 67. godini otvori profil na mreži za odrasle - OnlyFans. Govoreći o motivima, Zorana naglašava da je godinama posmatrala kako drugi profitiraju od iste vrste sadržaja koji je i sama obrađivala u književnosti… »
Srpska književnica otvara Onlyfans u sedmoj deceniji: "To će mi omogućiti da lagodno živim"
B92 pre 1 dan
Književnica Zorana Šulc (66) odlučila je da otvori profil na platformi Onlyfans navodeći da njen sadržaj neće biti senzacionalistički već će biti književni izraz, ali u drugačijem formatu. Zorana Šulc poznata po provokativnim i erotski obojenim… »
Slavna srpska književnica u 66. otvorila OnlyFans: Godinama preživljavala pa odlučila da živi lagodno
Mondo pre 1 dan
Književnica Zorana Šulc (66) je u sedmoj deceniji života odlučila da otvori profil na platformi Onli fans. Autorka poznata po provokativnim i erotski obojenim književnim ostvarenjima kaže za Kurir da je odluku donela bez dileme i bez potrebe da bilo kome… »
Srpska književnica otvorila profil na sajtu za odrasle u sedmoj deceniji: "To će mi omogućiti lagodan život"
Telegraf pre 1 dan
Poznata književnica Zorana Šulc (66), čija su književna ostvarenja prepoznatljiva po provokativnim i erotskim temama, donela je neočekivanu odluku i zvanično otvorila profil na popularnoj platformi za odrasle. Kako navodi, ovaj potez napravila je bez… »
Šok potez poznate srpske književnice u 7. deceniji, otvorila profil na sajtu za odrasle: "Živeću lagodno, neću se izvinjavati"…
Blic pre 1 dan
Navodi da je ovu odluku donela bez dileme, želeći da živi pošteno od svog rada i bez polaganja računa drugima. Smatra da su od njenih tekstova do sada najviše profitirali izdavači, dok ona nije imala adekvatnu zaradu. Poznata književnica Zorana Šulc… »
Zorana Šulc u 7. Deceniji otvorila Onli fans! "To će mi omogućiti da lagodno živim": Nikad nije kasno da se na platformi za…
Kurir pre 1 dan
Književnica Zorana Šulc (66) je u sedmoj deceniji života odlučila da otvori profil na platformi Onli fans. Autorka poznata po provokativnim i erotski obojenim književnim ostvarenjima kaže za Kurir da je odluku donela bez dileme i bez potrebe da bilo kome… »
Vesti dana »
(VIDEO/FOTO) Kako je izgledala ovogodišnja vojna parada povodom Dana pobede u Moskvi
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Serbian News Media pre 1 satjoš 80 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 21 satjoš 1 povezana