Povezane vesti

(VIDEO) Preokret Torina za prvu pobedu posle mesec dana

(VIDEO) Preokret Torina za prvu pobedu posle mesec dana

Sportske.net 08.05.2026
U prvoj utakmici 36. kola italijanske Serije A, Torino je večeras na svom terenu savladao ekipu Sasuola rezultatom 2:1. Ovo je prva pobeda Torina od 11. aprila i trijumfa nad Veronom, čime se probio na 12. mesto na tabeli sa 44 boda, a Sasuolo ima pet… »
Torino i drugi put u sezoni bolji od Sasuola

Torino i drugi put u sezoni bolji od Sasuola

Sport klub 08.05.2026
Preokretom u drugom poluvremenu, Torino je savladao Sasuolo sa 2:1, u prvom meču 36. kola italijanske Serije A. Drugim trijumfom nad istim rivalom u ovoj sezoni, puleni Roberta Daverse skočili su na 12. mesto, uoči poslednje dve utakmice. Sa druge… »
Borba za titulu u Nišu: Stonoteniserke „Josipa Kolumba” dočekuju Novi Sad

Borba za titulu u Nišu: Stonoteniserke „Josipa Kolumba” dočekuju Novi Sad

Gradski portal 018 08.05.2026
Prvi meč finala plej-ofa Super liga Srbije za žene biće odigran u ponedeljak, 11. maja, sa početkom u 18 časova u Stonoteniskom domu u Nišu. U završnici takmičenja sastaće se STK „Josip Kolumbo” Niš i STK „Novi Sad”, ekipe koje su tokom cele sezone… »
Komemoracija povodom smrti Vladimira Cvetkovića 12. maja

Komemoracija povodom smrti Vladimira Cvetkovića 12. maja

Radio 021 08.05.2026
Komemoracija povodom smrti bivšeg generalnog sekretara fudbalskog kluba Crvena zvezda i istaknutog sportskog radnika Vladimira Cvetkovića biće održana u utorak od 11 časova u Medija centru stadiona "Rajko Mitić". Sahrana će, takođe u utorak 12. maja… »
Poznato vreme i mesto sahrane Vladimira Cvetkovića: Komemoracija na Marakani

Poznato vreme i mesto sahrane Vladimira Cvetkovića: Komemoracija na Marakani

Dnevnik 08.05.2026
Komemoracija povodom smrti nekadašnjeg generalnog sekretara Crvene zvezde i istaknutog sportskog radnika Vladimira Cvetkovića biće održana u utorak od 11 časova u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”. Sahrana će takođe biti održana u utorak, 12. maja na… »
Poznato vreme i mesto sahrane Vladimira Cvetkovića

Poznato vreme i mesto sahrane Vladimira Cvetkovića

Sport klub 08.05.2026
Кomemoracija povodom smrti nekadašnjeg generalnog sekretara Crvene zvezde i istaknutog sportskog radnika Vladimira Cvetkovića biće održana u utorak od 11 časova u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”. Klub iz Ljutice Bogdana je naveo i da će sahrana biti… »
Cvetković mi promenio život, dao mi ugovor kao klincu! Stanković celu konferenciju posvetio legendi: Bio je ljudina…

Cvetković mi promenio život, dao mi ugovor kao klincu! Stanković celu konferenciju posvetio legendi: Bio je ljudina…

Dnevnik 08.05.2026
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posvetio je celu konferenciju za medije pred utakmicu protiv Novog Pazara preminulom Vladimiru Cvetkoviću, za koga je rekao da je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost. Fudbaleri Crvene zvezde… »
Zvezda pred meč sa Novim Pazarom obradovala najmlađe navijače

Zvezda pred meč sa Novim Pazarom obradovala najmlađe navijače

Telegraf 08.05.2026
Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati ekipu Novog Pazara u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije. Stoga, šampion Srbije je još jednom odlučio da obraduje najmlađe navijače: - Crvena zvezda obaveštava… »
Crveno-beli časte najmlađe: Besplatno na Zvezda - Novi Pazar

Crveno-beli časte najmlađe: Besplatno na Zvezda - Novi Pazar

Večernje novosti 08.05.2026
Deca do 14 godina i mališani koji imaju "Super zvezdaš" kartice moći će besplatno da gledaju utakmicu protiv Novog Pazara sa istočne tribine, saopšteno je iz FK Crvena zvezda. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages "Neophodno je da mališani budu u pratnji… »
Cela sezona staje u jedan meč: U slučaju pobede, KMF Pirot novi član Prve futsal lige Srbije!

Cela sezona staje u jedan meč: U slučaju pobede, KMF Pirot novi član Prve futsal lige Srbije!

Plus online 08.05.2026
Treća Futsal liga Istok, 22. kolo - poslednje Ponedeljak, 11. maj, 19 časova Kuršumlija: KMF Bele Crkve - KMF Pirot Sve staje u poslednjih 40 minuta sezone! KMF Pirot ulazi u završno kolo kao prvoplasirani tim, sa bodom prednosti i sudbinom u svojim… »
Stanković o odnosu sa Vladimirom Cvetkovićem: „Promenio je život meni i mojoj porodici“

Stanković o odnosu sa Vladimirom Cvetkovićem: „Promenio je život meni i mojoj porodici“

Danas 08.05.2026
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu od 18 časova ekipu Novog Pazara u meču 35. kola Superlige Srbije. Trener kluba iz Ljutice Bogdana, Dejan Stanković, uoči meča nije govorio o protivniku i samoj utakmici, već je odlučio da se oprosti od čuvenog… »
Stanković konferenciju posvetio Cveletu: "Dao mi je ključ i rekao 'menjaj bravu, to je vaš stan'"

Stanković konferenciju posvetio Cveletu: "Dao mi je ključ i rekao 'menjaj bravu, to je vaš stan'"

B92 08.05.2026
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pred duel sa Novim Pazarom nije želeo da govori o utakmici, već je konferenciju posvetio uspomeni na preminulog Vladimira Cvetkovića, čoveka kojeg je opisao kao jednu od najvećih figura u istoriji kluba. Vidno… »
Dejan Stanković emotivan povodom smrti legendarnog Cveleta: „On je mojoj familiji promenio život!“

Dejan Stanković emotivan povodom smrti legendarnog Cveleta: „On je mojoj familiji promenio život!“

Hot sport 08.05.2026
Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati ekipu Novog Pazara u okviru 35. kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković je svoje izlaganje u potpunosti posvetio Vladimiru Cvetkoviću… »
Stanković: Vladimir Cvetković je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost

Stanković: Vladimir Cvetković je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost

Euronews 08.05.2026
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posvetio je celu današnju konferenciju za medije pred utakmicu protiv Novog Pazara preminulom Vladimiru Cvetkoviću, za koga je rekao da je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost. Fudbaleri… »
Stanković: "Cvele je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost"

Stanković: "Cvele je bio ljudina, institucija, dobrota i profesionalnost"

Sportske.net 08.05.2026
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati ekipu Novog Pazara u okviru 35. kola Super lige Srbije. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković je svoje izlaganje u potpunosti posvetio Vladimiru Cvetkoviću… »
Fudbal Prva liga play out: Vranjanci „presušili“ novobeogradsko Ušće

Fudbal Prva liga play out: Vranjanci „presušili“ novobeogradsko Ušće

Jug press 08.05.2026
VRANJE Dinamo Jug je u petom kolu play out-a Prve lige, na stadionu „Jumka“ u Vranju, pobedio Ušće iz Novog Beograda rezultatom 2:0, poluvreme 1:0. Strelac prvog gola za domaću ekipu bio je napadač Nikolić u 26. minutu, a drugi gol postigao je Đuričković… »
Sigurna igra i pobeda Vranjanaca: Dinamo Jug - Ušće 2:0

Sigurna igra i pobeda Vranjanaca: Dinamo Jug - Ušće 2:0

Vranje news 08.05.2026
Fudbaleri Dinamo Jug-a uknjižili su tri nova boda protiv ekipe Ušće Novi Beograd, najslabijeg tima u prvenstvu, pobedom rezultatom 2:0 (1:0), u petog kola plej aut faze šampionata Prve lige Srbije. Vođstvo žuto-plavima u 26. minutu doneo je Marko… »
Nastavlja se Super liga - Lalatović na "Marakani", ključa u borbi za opstanak

Nastavlja se Super liga - Lalatović na "Marakani", ključa u borbi za opstanak

Sportske.net 08.05.2026
Ovog vikenda na programu su utakmice petog kola plej-ofa i plej-auta Super lige Srbije. Crvena zvezda je obezbedila novu šampionsku titulu. Partizan i Vojvodina se bore za drugo mesto, pančevački Železnik će izvesno u Evropu, dok su iz lige već ispali… »
Nastavlja se Super liga, Crvena zvezda dočekuje Novi Pazar, Partizan domaćin protiv OFK Beograda

Nastavlja se Super liga, Crvena zvezda dočekuje Novi Pazar, Partizan domaćin protiv OFK Beograda

Serbian News Media 08.05.2026
Utakmicama 35. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda će dočekati Novi Pazar, dok će Partizan biti domaćin protiv OFK Beograda. Crvena zvezda će u subotu od 18 časova u Beogradu dočekati Novi Pazar. Beogradski… »
Sigurna pobeda Vranjanaca: Dinamo Jug - Ušće 2:0

Sigurna pobeda Vranjanaca: Dinamo Jug - Ušće 2:0

Vranje news 08.05.2026
Fudbaleri Dinamo Jug-a uknjižili su tri nova boda protiv ekipe Ušće Novi Beograd, najslabijeg tima u prvenstvu, pobedom rezultatom 2:0 (1:0), u petog kola plej aut faze šampionata Prve lige Srbije. Vođstvo žuto-plavima u 26. minutu doneo je Marko… »
"To nam je najbolja moguća opomena" Uroš Miladinović najavio utakmicu sa Vojvodinom!

"To nam je najbolja moguća opomena" Uroš Miladinović najavio utakmicu sa Vojvodinom!

Kurir 08.05.2026
Pred duel protiv Vojvodine ofanzivni vezista Čukaričkog ističe da su dueli u Novom Sadu uvek prilično atraktivni, a veruje da će takav biti i u okviru petog kola plej-ofa Super lige Srbije (petak, 18 časova). „Volim da igram u Novom Sadu, Vojvodina je… »

Vesti dana »