Povezane vesti
Stanković: Reforme ne smeju biti formalne, već u interesu građana
Naissus info pre 1 dan
Povodom najavljenih izmena pravosudnih i izbornih zakona koji su se našli u skupštinskoj proceduri, Miodrag Stanković, kopredsednik „Niŝ, moj grad“ i osnivač Pokreta Juga Srbije ocenio je da Srbija ne sme da sprovodi reforme samo zbog forme i pritisaka… »
Stanković (Niš, moj grad): Srbiji nisu potrebne kozmetičke izmene zakona, već ozbiljne reforme
N1 Info pre 1 dan
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da Srbija ne sme da sprovodi reforme "samo zbog forme" i pritisaka međunarodnih institucija, već zbog građana i uspostavljanja pravne države… »
Stanković: Srbiji nisu potrebne kozmetičke izmene zakona, već ozbiljne reforme
Danas pre 1 dan
Kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da Srbija ne sme da sprovodi reforme „samo zbog forme“ i pritisaka međunarodnih institucija, već zbog građana i uspostavljanja pravne države… »
Vesti dana »
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 4 satijoš 46 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana