Povezane vesti
Čuveni NBA šampion otišao u penziju! Pogledajte njegovu foto galeriju!
Kurir 08.05.2026
Američki košarkaš Pi Džej Taker saopštio je noćas da je završio igračku karijeru. "Ovo mi je bio posao 20 godina, a preko 40 godina nisam mogao da zamislim da radim bilo šta sem njega. Tako da, živeli za kraj moje NBA karijere", naveo je 41-godišnji… »
NBA šampion Taker završio karijeru: "Nisam mogao da zamislim da radim bilo šta drugo"
Sportske.net 08.05.2026
Američki košarkaš Pi Džej Taker saopštio je noćas da je završio igračku karijeru. "Ovo mi je bio posao 20 godina, a preko 40 godina nisam mogao da zamislim da radim bilo šta sem njega. Tako da, živeli za kraj moje NBA karijere", naveo je 41-godišnji… »
Amerikanac završio karijeru: "Ovo mi je bio posao 20 godina..."
Kurir 08.05.2026
Vesti dana »
Povređeni novorođenče i deca (5: i 6) hitno prevezeni u Niš Detalji teške nesreće kod Kuršumlije: Dva auta stranih tablica se zakucala kod Merdara
Blic pre 1 minutjoš 26 povezanih
Eskalacija sukoba: Trampove pretnje, regionalne reakcije i diplomatski napori
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 28 povezanih
Britanska ambasada u Prištini izrazila zabrinutost povodom rušenja kuća na Gazivodama
Euronews pre 6 minutajoš 20 povezanih
Interpol odbio poternicu, oglasili se aktivisti STAV-a: “Potvrdili su da je ovo politički postupak”
Luftika pre 6 satijoš 24 povezane