Повезане вести
Чувени НБА шампион отишао у пензију! Погледајте његову фото галерију!
Курир пре 21 дана
Амерички кошаркаш Пи Џеј Такер саопштио је ноћас да је завршио играчку каријеру. "Ово ми је био посао 20 година, а преко 40 година нисам могао да замислим да радим било шта сем њега. Тако да, живели за крај моје НБА каријере"… »
НБА шампион Такер завршио каријеру: "Нисам могао да замислим да радим било шта друго"
Спортске.нет пре 22 дана
Амерички кошаркаш Пи Џеј Такер саопштио је ноћас да је завршио играчку каријеру. "Ово ми је био посао 20 година, а преко 40 година нисам могао да замислим да радим било шта сем њега. Тако да, живели за крај моје НБА каријере"… »
Американац завршио каријеру: "Ово ми је био посао 20 година..."
Курир пре 22 дана
Вести дана »
уживо Трамп без коначне одлуке о Ирану: Техеран нуди повластице Русији и Кини, Хегсет прети новим ударима
НИН пре 13 минутајош 17 повезаних
ЈКП Водовод Чачак: Град Чачак добио техничку воду, приградска насеља још увек нису
Инсајдер пре 58 минутајош 16 повезаних
Тинејџер срушио Ђоковића, па открио детаљ који нико није очекивао! Ево шта му је Новак рекао на мрежи после сензације! (видео)
Курир пре 3 минутајош 21 повезана
Студенти о билборду на Палати Албанија: "Шта је важније - политичка промоција или беле чиопе"
Н1 Инфо пре 23 минутајош 11 повезаних