Повезане вести
Чувени НБА шампион отишао у пензију! Погледајте његову фото галерију!
Курир пре 1 дан
Амерички кошаркаш Пи Џеј Такер саопштио је ноћас да је завршио играчку каријеру. "Ово ми је био посао 20 година, а преко 40 година нисам могао да замислим да радим било шта сем њега. Тако да, живели за крај моје НБА каријере"… »
НБА шампион Такер завршио каријеру: "Нисам могао да замислим да радим било шта друго"
Спортске.нет пре 1 дан
Амерички кошаркаш Пи Џеј Такер саопштио је ноћас да је завршио играчку каријеру. "Ово ми је био посао 20 година, а преко 40 година нисам могао да замислим да радим било шта сем њега. Тако да, живели за крај моје НБА каријере"… »
Американац завршио каријеру: "Ово ми је био посао 20 година..."
Курир пре 1 дан
Вести дана »
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Бета пре 56 минутајош 46 повезаних
Путин се огласио вечерас! Ускоро крај рата у Украјини? Руски лидер каже да на Западу има паметних људи!
Курир пре 2 сатајош 78 повезаних
„Његов оперативни центар је дубоко под земљом“: Ко је човек који уноси страх у Путинов режим?
Данас пре 1 данјош 1 повезана