Povezane vesti
"Istina je da sam po hodnicima jurila i tukla balerine", Tanja Bošković otvorila dušu i otkrila čega se stidi
Kurir 08.05.2026
Glumica Tanja Bošković svojevremeno je veoma iskreno govorila o burnom periodu iz mladosti i priznala da se danas kaje zbog ponašanja prema kolegama sa kojima je radila. Kako je otkrila, bila je izuzetno temperamentna, a pojedini njeni postupci danas joj… »
"Tukla sam ih u hodnicima" Tanja Bošković priznala sve o sramnom ponašanju prema saradnicima: Sada se gorko kaje
Blic 08.05.2026
Izvinila se svim balerinama koje je kinjila i priznaje da je od njih mnogo naučila. Rođenje dece joj je donelo duhovno prosvetljenje i shvatanje grešaka iz prošlosti. Tanja Bošković, čuvena srpska glumica svojevremeno je priznala svoj sramni postupak… »
"Tukla sam ih po hodnicima pozorišta": Tanja Bošković otkrila da je maltretirala kolege
Nova 08.05.2026
Tanja Bošković je svojevremeno priznala da je u mladosti bila prilično temperamentna, te da se kaje zbog nekih svojih postupaka. Naime, Tanja Bošković je istakla da je umela da maltretira ljude sa kojima je sarađivala, ali da ju je danas sramota zbog… »
Vesti dana »
Vučić: Sve oko zvučnog topa dobiće sudski epilog, parlamentarni izbori možda pre predsedničkih
NIN pre 13 minutajoš 28 povezanih
„U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide“: 34. godišnjica stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
Nedeljnik pre 38 minutajoš 22 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Prišao Mesiju, pa ostao u šoku: Golman Zelenortskih ostrva otkrio šta mu je Argentinac rekao
Večernje novosti pre 28 minutajoš 63 povezane
Tramp govorom na Maunt Rašmoru započeo proslavu Dana nezavisnosti SAD: Nijedna zemlja nije učinila više dobra za svet
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 19 povezanih