Povezane vesti

"Istina je da sam po hodnicima jurila i tukla balerine", Tanja Bošković otvorila dušu i otkrila čega se stidi

"Istina je da sam po hodnicima jurila i tukla balerine", Tanja Bošković otvorila dušu i otkrila čega se stidi

Kurir pre 26 dana
Glumica Tanja Bošković svojevremeno je veoma iskreno govorila o burnom periodu iz mladosti i priznala da se danas kaje zbog ponašanja prema kolegama sa kojima je radila. Kako je otkrila, bila je izuzetno temperamentna, a pojedini njeni postupci danas joj… »
"Tukla sam ih u hodnicima" Tanja Bošković priznala sve o sramnom ponašanju prema saradnicima: Sada se gorko kaje

"Tukla sam ih u hodnicima" Tanja Bošković priznala sve o sramnom ponašanju prema saradnicima: Sada se gorko kaje

Blic pre 26 dana
Izvinila se svim balerinama koje je kinjila i priznaje da je od njih mnogo naučila. Rođenje dece joj je donelo duhovno prosvetljenje i shvatanje grešaka iz prošlosti. Tanja Bošković, čuvena srpska glumica svojevremeno je priznala svoj sramni postupak… »
"Tukla sam ih po hodnicima pozorišta": Tanja Bošković otkrila da je maltretirala kolege

"Tukla sam ih po hodnicima pozorišta": Tanja Bošković otkrila da je maltretirala kolege

Nova pre 26 dana
Tanja Bošković je svojevremeno priznala da je u mladosti bila prilično temperamentna, te da se kaje zbog nekih svojih postupaka. Naime, Tanja Bošković je istakla da je umela da maltretira ljude sa kojima je sarađivala, ali da ju je danas sramota zbog… »

Vesti dana »