Повезане вести
"Истина је да сам по ходницима јурила и тукла балерине", Тања Бошковић отворила душу и открила чега се стиди
Курир пре 1 дан
Глумица Тања Бошковић својевремено је веома искрено говорила о бурном периоду из младости и признала да се данас каје због понашања према колегама са којима је радила. Како је открила, била је изузетно темпераментна, а поједини… »
"Тукла сам их у ходницима" Тања Бошковић признала све о срамном понашању према сарадницима: Сада се горко каје
Блиц пре 1 дан
Извинила се свим балеринама које је кињила и признаје да је од њих много научила. Рођење деце јој је донело духовно просветљење и схватање грешака из прошлости. Тања Бошковић, чувена српска глумица својевремено је признала… »
"Тукла сам их по ходницима позоришта": Тања Бошковић открила да је малтретирала колеге
Нова пре 1 дан
Тања Бошковић је својевремено признала да је у младости била прилично темпераментна, те да се каје због неких својих поступака. Наиме, Тања Бошковић је истакла да је умела да малтретира људе са којима је сарађивала, али да ју… »
Вести дана »
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Бета пре 3 сатајош 46 повезаних
Путин се огласио вечерас! Ускоро крај рата у Украјини? Руски лидер каже да на Западу има паметних људи!
Курир пре 5 сатијош 77 повезаних
„Његов оперативни центар је дубоко под земљом“: Ко је човек који уноси страх у Путинов режим?
Данас пре 1 данјош 1 повезана