Повезане вести

"Истина је да сам по ходницима јурила и тукла балерине", Тања Бошковић отворила душу и открила чега се стиди

"Истина је да сам по ходницима јурила и тукла балерине", Тања Бошковић отворила душу и открила чега се стиди

Курир пре 1 дан
Глумица Тања Бошковић својевремено је веома искрено говорила о бурном периоду из младости и признала да се данас каје због понашања према колегама са којима је радила. Како је открила, била је изузетно темпераментна, а поједини… »
"Тукла сам их у ходницима" Тања Бошковић признала све о срамном понашању према сарадницима: Сада се горко каје

"Тукла сам их у ходницима" Тања Бошковић признала све о срамном понашању према сарадницима: Сада се горко каје

Блиц пре 1 дан
Извинила се свим балеринама које је кињила и признаје да је од њих много научила. Рођење деце јој је донело духовно просветљење и схватање грешака из прошлости. Тања Бошковић, чувена српска глумица својевремено је признала… »
"Тукла сам их по ходницима позоришта": Тања Бошковић открила да је малтретирала колеге

"Тукла сам их по ходницима позоришта": Тања Бошковић открила да је малтретирала колеге

Нова пре 1 дан
Тања Бошковић је својевремено признала да је у младости била прилично темпераментна, те да се каје због неких својих поступака. Наиме, Тања Бошковић је истакла да је умела да малтретира људе са којима је сарађивала, али да ју… »

Вести дана »