Povezane vesti

Gajić, Tomašević i bokserske delegacije Srbije i Republike Srpske posetile Međunarodni trening kamp u Loznici

Gajić, Tomašević i bokserske delegacije Srbije i Republike Srpske posetile Međunarodni trening kamp u Loznici

Telegraf pre 13 sati
Pripremni bokserski kamp u Loznici, uoči jednog od najznačajnijih međunarodnih turnira – Beogradski pobednik, koji će biti održan u Obrenovac od 12. do 18. maja 2026. godine, okupio je više od 100 boksera i bokserki iz čak šest država. Prestižno… »
Ratovali u ringu, bratski se izgrlili, a onda je Borovčanin između njih: Ovaj spektakl čeka cela Srbija!

Ratovali u ringu, bratski se izgrlili, a onda je Borovčanin između njih: Ovaj spektakl čeka cela Srbija!

Telegraf pre 13 sati
Bokserska reprezentacija Srbije u muškoj i ženskoj uveliko se priprema u Loznici za predstojeći bokserski internacionalni spektakl - Beogradski pobednik, koji se održava u Obrenovcu od 14. do 17. maja. Mediji su imali priliku da se uvere koliko se… »
Almir Memić želi na Olimpijske igre: Boksovaću u kategoriji koju mi odredi selektor Piperski

Almir Memić želi na Olimpijske igre: Boksovaću u kategoriji koju mi odredi selektor Piperski

Kurir pre 19 sati
Udarna pesnica reprezentacije Srbije Almir Memić u razgovoru za “Boks-fokus” preneo je delić radne atmosfere u kampu pod svodovima Sportskog centra “Lagator” u Loznici. Kakvi su utisci posle svih ovih dana provedenih u kampu? “Mislim da su nam ovo jedne… »
Almir Memić jedva čeka da ode na Olimpijske igre u Los Anđeles: "Idol mi je Majk Tajson, pričao sam sa..."

Almir Memić jedva čeka da ode na Olimpijske igre u Los Anđeles: "Idol mi je Majk Tajson, pričao sam sa..."

Telegraf pre 19 sati
Međunarodni kamp u Regionalnom trenažnom centru u Loznici okupio je najbolje boksere i bokserke Srbije, koji se u društvu selekcija Kube, Turske, Mađarske, Južne Koreje i Ukrajine, pripremaju za predstojeći 63. “Beogradski pobednik” koji će da bude… »
Obrenovac u centru svetskog boksa: Počinje 63. „Beogradski pobednik“

Obrenovac u centru svetskog boksa: Počinje 63. „Beogradski pobednik“

Vesti online pre 20 sati
Obrenovac će od 12. do 18. maja biti domaćin 63. izdanja međunarodnog bokserskog turnira „Beogradski pobednik – memorijal Branko Pešić“. Takmičenje će biti održano u hali Sportskog centra Obrenovac, a očekuje nastup boksera i bokserki iz oko 22 zemlje… »

Vesti dana »