Povezane vesti
'Postala sam surogat majka zbog rata u Ukrajini, a sada možda neću moći da kupim stan'
BBC News pre 6 sati
Ukrajina razmatra zakon koji bi zabranio strancima pristup surogat majčinstvu. Karina je u šestom mesecu trudnoće, ali fetus koji nosi nije njen. Ova 22-godišnjakinja iz istočne Ukrajine je surogat majka koja nosi embrion kineskog para. Kada je imala 17… »
‘Postala sam surogat majka zbog rata u Ukrajini, a sada možda neću moći da kupim stan’
Danas pre 9 sati
Karina je u šestom mesecu trudnoće, ali fetus koji nosi nije njen. Ova 22-godišnjakinja iz istočne Ukrajine je surogat majka koja nosi embrion kineskog para. Kada je imala 17 godina, uništen joj je dom, jer je njen grad Bahmut postao jedno od najžešćih… »
‘Postala sam surogat majka zbog rata u Ukrajini, a sada možda neću moći da kupim stan’
Južne vesti pre 9 sati
BBC Karina Tarasenko kaže da ne bi bila surogat majka da nije bilo rata, ali sada planira da ima surogat beba koliko joj telo dozvoli kako bi mogla da uštedi za kupovinu kuće Karina je u šestom mesecu trudnoće, ali fetus koji nosi nije njen. Ova… »
'Postala sam surogat majka zbog rata u Ukrajini, a sada možda neću moći da kupim stan'
NIN pre 9 sati
Karina je u šestom mesecu trudnoće, ali fetus koji nosi nije njen. Ova 22-godišnjakinja iz istočne Ukrajine je surogat majka koja nosi embrion kineskog para. Kada je imala 17 godina, uništen joj je dom, jer je njen grad Bahmut postao jedno od najžešćih… »
Radio 021 pre 9 sati
Ukrajina razmatra zakon koji bi zabranio strancima pristup surogat majčinstvu. BBC Karina Tarasenko kaže da ne bi bila surogat majka da nije bilo rata, ali sada planira da ima surogat beba koliko joj telo dozvoli kako bi mogla da uštedi za kupovinu kuće… »
Vesti dana »
Tramp proglasio počev od sutra trodnevno primirje između Ukrajine i Rusije
Beta pre 18 minutajoš 31 povezana
Policija u Nemačkoj izvela dve osobe iz banke posle uzbune da su otete, ali nije našla počinioce
Beta pre 4 satijoš 38 povezanih
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uz nesuglasice u pregovorima sa Srbijom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane