Повезане вести

"Ја сам наместила камеру, добро је испало" Сузана Манчић после 10 година признала да она стоји иза приватног снимка о којем је…

"Ја сам наместила камеру, добро је испало" Сузана Манчић после 10 година признала да она стоји иза приватног снимка о којем је…

Курир 08.05.2026
Још 2005. године, Сузана Манчић се нашла у центру скандала након што је њен приватни снимак доспео у јавност. После десетак година од тог догађаја, водитељка је проговорила о том периоду. Сузана не крије да је она снимила… »
"Сама сам поставила камеру, то је био мој рад": Сузана се снимала током односа, а "неко" све пустио у јавност

"Сама сам поставила камеру, то је био мој рад": Сузана се снимала током односа, а "неко" све пустио у јавност

Мондо 08.05.2026
Сузана Манчић нашла се 2005. године у центру огромне медијске буре када је њен приватни снимак доспео у јавност. Готово двадесет година након скандала, водитељка је поново говорила о том периоду живота и открила детаље о… »
"Сама сам поставила камеру, то је био мој рад": Српска водитељка се снимала током интимних односа, а онда је све доспело у…

"Сама сам поставила камеру, то је био мој рад": Српска водитељка се снимала током интимних односа, а онда је све доспело у…

Блиц 08.05.2026
Открила је да је сама снимила спорни материјал, мислећи да га нико осим ње никада неће видети. Сузана је признала да један тренутак непажње може да утиче на цео живот. Позната водитељка Сузана Манчић нашла се у епицентру… »
"Сама сам поставила камеру" Српска водитељка снимала интимни однос, а онда је то видела цела Србија

"Сама сам поставила камеру" Српска водитељка снимала интимни однос, а онда је то видела цела Србија

Телеграф 08.05.2026
Позната водитељка Сузана Манчић нашла се у епицентру незапамћеног скандала 2005. године, када је њен интимни снимак испливао у јавност. Две деценије касније, она је одлучила да још једном проговори о овом трауматичном искуству… »

Вести дана »