Povezane vesti

"Odrastao sam uz nju, a nisam znao da smo rod": Naš popularni pevač nije znao da mu je baba bila čuvena folk pevačica

"Odrastao sam uz nju, a nisam znao da smo rod": Naš popularni pevač nije znao da mu je baba bila čuvena folk pevačica

Nova pre 16 sati
Darko Lazić nedavno je šokirao javnost kada je otkrio detalj iz privatnog života koji je godinama krio od očiju javnosti. Naime, priznao je da mu je čuvena folk pevačica Vida Pavlović, jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih, zapravo baka. - Nisam… »
Darku Laziću je ova legendarna pevačica baba! Sad je jasno na koga je talentovan: Do pre 10 godina nisam znao da smo rod

Darku Laziću je ova legendarna pevačica baba! Sad je jasno na koga je talentovan: Do pre 10 godina nisam znao da smo rod

Kurir pre 17 sati
U emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji pevač Darko Lazić iznenadio je gledaoce otkrivši malo poznatu porodičnu priču, da mu je legendarna pevačica Vida Pavlović zapravo baba. - Nisam ni ja to znao do pre par godina, a nisam ni pominjao. Odrastao sam… »
"Odrastao sam uz nju, a nisam znao da smo rod": Ova legendarna pevačica je baba Darku Laziću

"Odrastao sam uz nju, a nisam znao da smo rod": Ova legendarna pevačica je baba Darku Laziću

Blic pre 18 sati
Vida Pavlović je bila jedna od najvećih estradnih zvezda osamdesetih godina. Darko je saznao ovu porodičnu tajnu tek pre nekoliko godina. Pevač Darko Lazić nedavno je iznenadio javnost otkrivši dugo čuvanu porodičnu tajnu. Naime, on je obelodanio da mu… »
Ova legendarna pevačica je baba Darka Lazića, važi za jednu od najvećih zvezda: "Nisam to pominjao..."

Ova legendarna pevačica je baba Darka Lazića, važi za jednu od najvećih zvezda: "Nisam to pominjao..."

Telegraf pre 19 sati
Pevač Darko Lazić iznenadio je jednom prilikom istakavši tokom izvesnog televizijskog gostovanja kako mu "Vida Pavlović dođe baba". Iako je praktično i odrastao uz nju, prema sopstvenom priznanju, on sam toga dugo nije bio svestan. Živkica Miletić… »

Vesti dana »