Повезане вести
Цене горива у Србији: Евродизел поново поскупео
Данас 08.05.2026
На прсте једне руке могу да набројим колико сам пута напунила резервоар до чепа. Најчешћа комуникација са пумпаџијом је: „Сипај ми бољи дизел за две хиљаде“. Морам да признам, ретко кад гледам цену горива, јер ми ништа не… »
BBC News 08.05.2026
Потресе на тржишту енергената изазива сукоб на Блиском истоку. У Србији опет поскупео дизел. Висока стопа инфлације у Хрватској. На прсте једне руке могу да набројим колико сам пута напунила резервоар до чепа. Најчешћа… »
Јужне вести 08.05.2026
ББЦ/Јаков Поњавић/Гетти имагес На прсте једне руке могу да набројим колико сам пута напунила резервоар до чепа. Најчешћа комуникација са пумпаџијом је: „Сипај ми бољи дизел за две хиљаде“. Морам да признам, ретко кад гледам… »
Вести дана »
Случај "звучни топ": Адвокатска комора Београда и Више јавно тужилаштво у Београду у клинчу
РТВ пре 3 сатајош 41 повезана
Економски факултет у Београду: Рекордан број пријављени кандидата за упис на прву годину
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 34 повезане
Лесковац међу најзагађенијим градовима у Србији: Грађани прошле године више од три месеца дисали ваздух изнад дозвољених граница
Решетка пре 4 сатијош 11 повезаних
Црногорци пали због дроге у Београду на води: Полиција им пронашла килограм кокаина (Фото)
Мондо пре 2 сатајош 22 повезане