Повезане вести
"Свеједно ми је да ли је свадба, да ли крсте куче или одлазе у затвор": Борко Радивојевић о наступима
Нова пре 1 дан
Хармоникаш Борко Радивојевић у својој вишегодишњој каријери имао је чудне захтеве где да наступа, а једног се посебно сећа, када је испраћао човека у затвор. Борко Радивојевић се присетио момента када му је једне прилике… »
"Свирао сам одлазак у затвор"! Борко Радивојевић открио шта се дешава на наступима, овај догађај с ромске свадбе никада неће…
Курир пре 1 дан
Хармоникаш Борко Радивојевић једном приликом је испричао да је свирао одлазак у затвор. - Мени најчудније што сам свирао то је одлазак у затвор- почео је, па наставио: - Они прво питају да ли сам слободан тог датума. Ако јесам… »
"Свирао сам одлазак у затвор" Борко Радивојевић шокирао признањем са једног ромског весеља: "Кад смо отишли по младу ње…
Блиц пре 1 дан
Истиче да успех захтева велики труд, пролазак кроз бројне препреке и да ништа не долази преко ноћи. У Паризу је доживео необичну ситуацију на свадби где су морали наћи нову младу истог дана. Хармоникаш Борко Радивојевић у својој… »
"Свеједно је да ли крсте куче или иде у затвор" Најбогатији хармоникаш шокирао: "Нашли су другу младу"
Телеграф пре 1 дан
Хармоникаш Борко Радивојевић у својој вишегодишњој каријери имао је чудне захтеве где да наступа, а једног се посебно сећа, када је испраћао човека у затвор. Борко Радивојевић се присетио момента када му је једне прилике… »
Вести дана »
Како је Хамад Међедовић утишао Рим? Прослава Србина после преокрета наљутила навијаче
Мондо пре 25 минутајош 44 повезане
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Бета пре 56 минутајош 46 повезаних
Не би нас ни било! Важне Путинове поруке за цео свет – против опасне лажи која се шири са Запада
Спутник пре 5 сатијош 78 повезаних
„Његов оперативни центар је дубоко под земљом“: Ко је човек који уноси страх у Путинов режим?
Данас пре 1 данјош 1 повезана