Povezane vesti
"Svejedno mi je da li je svadba, da li krste kuče ili odlaze u zatvor": Borko Radivojević o nastupima
Nova 08.05.2026
Harmonikaš Borko Radivojević u svojoj višegodišnjoj karijeri imao je čudne zahteve gde da nastupa, a jednog se posebno seća, kada je ispraćao čoveka u zatvor. Borko Radivojević se prisetio momenta kada mu je jedne prilike zazvonio telefon. "Meni… »
"Svirao sam odlazak u zatvor"! Borko Radivojević otkrio šta se dešava na nastupima, ovaj događaj s romske svadbe nikada neće…
Kurir 08.05.2026
Harmonikaš Borko Radivojević jednom prilikom je ispričao da je svirao odlazak u zatvor. - Meni najčudnije što sam svirao to je odlazak u zatvor- počeo je, pa nastavio: - Oni prvo pitaju da li sam slobodan tog datuma. Ako jesam. Meni je svejedno šta… »
"Svirao sam odlazak u zatvor" Borko Radivojević šokirao priznanjem sa jednog romskog veselja: "Kad smo otišli po mladu nje…
Blic 08.05.2026
Ističe da uspeh zahteva veliki trud, prolazak kroz brojne prepreke i da ništa ne dolazi preko noći. U Parizu je doživeo neobičnu situaciju na svadbi gde su morali naći novu mladu istog dana. Harmonikaš Borko Radivojević u svojoj višegodišnjoj karijeri… »
"Svejedno je da li krste kuče ili ide u zatvor" Najbogatiji harmonikaš šokirao: "Našli su drugu mladu"
Telegraf 08.05.2026
Harmonikaš Borko Radivojević u svojoj višegodišnjoj karijeri imao je čudne zahteve gde da nastupa, a jednog se posebno seća, kada je ispraćao čoveka u zatvor. Borko Radivojević se prisetio momenta kada mu je jedne prilike zazvonio telefon. - Meni… »
Vesti dana »
Vojvodina pod crvenim alarmom! RHMZ upozorava na pakleni toplotni udar Stižu tropske noći i opasne vrućine, evo do kada traje vreli talas
Dnevnik pre 2 satajoš 19 povezanih
AMSS: Raspust je i biće gužvi, automobili na granici u Preševu čekaju oko sat
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Jedva je živu glavu izvukao! Hit scene sa Svetskog prvenstva, nosač zastave se jedva spasao (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 77 povezanih