Povezane vesti
Mićin: U početku mi je bilo nerazumljivo idejno rešenje za spomenik, dok mi ga nisu objasnili
Danas pre 7 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je izabrano idejno rešenje za spomenik nastradalima u padu nadstrešnice novosadske železničke stanice i njemu, u početku, bilo nerazumljivo, dok ga nisu objasnili ljudi iz žirija. „Što se tiče… »
Mićin o spomeniku: I meni je bilo nerazumljivo, dok nisu objasnili ljudi iz žirija
Radio 021 pre 8 sati
Tender za izgradnju spomenika žrtvama pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu mogao bi "vrlo brzo" da bude raspisan, kaže gradonačelnik Žarko Mićin. "Ako ne bude na sledećoj skupštini, vrlo brzo možemo očekivati tender za izradu spomenika"… »
Mićin: Spomenik žrtvama pada nadstrešnice je od suštinske važnosti za Novi Sad
Euronews pre 8 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je spomenik žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu bio njegova ideja, ističući da je proces izbora idejnog rešenja bio transparentan, kao i da je u to bio uključen Odbor za podizanje spomenika… »
Mićin: Spomenik žrtvama pada nadstrešnice je od suštinske važnosti za Novi Sad
RTV pre 9 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je spomenik žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu bio njegova ideja, ističući da je proces izbora idejnog rešenja bio transparentan, kao i da je u to bio uključen Odbor za podizanje… »
Vesti dana »
Tramp proglasio počev od sutra trodnevno primirje između Ukrajine i Rusije
Beta pre 18 minutajoš 31 povezana
Okončana talačka kriza u banci u Nemačkoj: Taoci nepovređeni, napadači u bekstvu
Kurir pre 33 minutajoš 38 povezanih
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uz nesuglasice u pregovorima sa Srbijom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Kapitulacijom nacističke Nemačke okončan je najrazorniji rat u istoriji u kojem su stradalo 1,7 miliona Jugoslovena
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane