Повезане вести
Мићин: У почетку ми је било неразумљиво идејно решење за споменик, док ми га нису објаснили
Данас 08.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је изабрано идејно решење за споменик настрадалима у паду надстрешнице новосадске железничке станице и њему, у почетку, било неразумљиво, док га нису објаснили људи из… »
Мићин о споменику: И мени је било неразумљиво, док нису објаснили људи из жирија
Радио 021 08.05.2026
Тендер за изградњу споменика жртвама пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду могао би "врло брзо" да буде расписан, каже градоначелник Жарко Мићин. "Ако не буде на следећој скупштини, врло брзо можемо очекивати тендер… »
Мићин: Споменик жртвама пада надстрешнице је од суштинске важности за Нови Сад
Еуроневс 08.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је споменик жртвама пада надстрешнице у Новом Саду био његова идеја, истичући да је процес избора идејног решења био транспарентан, као и да је у то био укључен Одбор за… »
Мићин: Споменик жртвама пада надстрешнице је од суштинске важности за Нови Сад
РТВ 08.05.2026
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је споменик жртвама пада надстрешнице у Новом Саду био његова идеја, истичући да је процес избора идејног решења био транспарентан, као и да је у то био… »
Вести дана »
У Србији данас претежно сунчано и топло, локално киша и пљускови с грмљавином
Нова пре 1 сатјош 1 повезана
ФИФА донела одлуку колико ће трајати пауза на полувремену у финалу Мундијала
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Крвави напад током сахране! Дрон погодио окупљене, најмање седам погинулих! Испраћали су мртве, а онда је уследио масакр
Курир пре 2 сатајош 2 повезане
Експлодирала бомба у дворишту породичне куће у Старчеву: једна особа погинула, две повређене превезене у болницу
Курир пре 1 сатјош 3 повезане
Европу погађају пожари, суша и олује упркос попуштању топлотног таласа
Данас пре 6 сатијош 1 повезана