Povezane vesti
Mićin: U početku mi je bilo nerazumljivo idejno rešenje za spomenik, dok mi ga nisu objasnili
Danas pre 21 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je izabrano idejno rešenje za spomenik nastradalima u padu nadstrešnice novosadske železničke stanice i njemu, u početku, bilo nerazumljivo, dok ga nisu objasnili ljudi iz žirija. „Što se tiče… »
Mićin o spomeniku: I meni je bilo nerazumljivo, dok nisu objasnili ljudi iz žirija
Radio 021 pre 21 dana
Tender za izgradnju spomenika žrtvama pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu mogao bi "vrlo brzo" da bude raspisan, kaže gradonačelnik Žarko Mićin. "Ako ne bude na sledećoj skupštini, vrlo brzo možemo očekivati tender za izradu spomenika"… »
Mićin: Spomenik žrtvama pada nadstrešnice je od suštinske važnosti za Novi Sad
Euronews pre 21 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je spomenik žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu bio njegova ideja, ističući da je proces izbora idejnog rešenja bio transparentan, kao i da je u to bio uključen Odbor za podizanje spomenika… »
Mićin: Spomenik žrtvama pada nadstrešnice je od suštinske važnosti za Novi Sad
RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je spomenik žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu bio njegova ideja, ističući da je proces izbora idejnog rešenja bio transparentan, kao i da je u to bio uključen Odbor za podizanje… »
Vesti dana »
Fonseka: Đoković igra kao mladić, izgledao je spremnije od mene na kraju
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za 30. maj: Sunčano i toplo, u pojedinim delovima mogući kratkotrajni pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane