Povezane vesti
"Tata mi rekao da umotamo telo i da ga se otarasimo": Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana pušten iz pritvora
Mondo 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen za pomaganje u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihail L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
Kurir saznaje! Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana Vijoglavina pušten iz pritvora: Tata mi je rekao: "Dođi, frka" - otkrivamo…
Kurir 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen za pomaganje u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihail L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
"Dođi, frka je": Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana Vijoglavina detaljno opisao šta se događalo nakon zločina
Telegraf 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen da je pomagao u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihal L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano 267.000 ljudi; požari ponovo i u Grčkoj
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 4 minutajoš 27 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih
Oglasio se direktor EPS-a: Stabilno snabdevanje strujom uprkos niskom vodostaju Dunava
Blic pre 5 satijoš 14 povezanih
Odluka o akcizama na gorivo produžena do 2. avgusta - Niže tarife za benzin i dizel
Ekapija pre 6 satijoš 16 povezanih