Povezane vesti
"Tata mi rekao da umotamo telo i da ga se otarasimo": Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana pušten iz pritvora
Mondo 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen za pomaganje u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihail L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
Kurir saznaje! Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana Vijoglavina pušten iz pritvora: Tata mi je rekao: "Dođi, frka" - otkrivamo…
Kurir 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen za pomaganje u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihail L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
"Dođi, frka je": Sin osumnjičenog za ubistvo Ivana Vijoglavina detaljno opisao šta se događalo nakon zločina
Telegraf 08.05.2026
Mihal L. (38) iz Zrenjanina, osumnjičen da je pomagao u uklanjanju tela i uništavanju tragova nakon ubistva Ivana Vijoglavina, za koje se sumnjiči njegov otac, stariji Mihal L. (64), pušten je iz pritvora nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u… »
Vesti dana »
uživo Tramp najavio potpisivanje sporazuma sa Iranom, Teheran tvrdi: Dogovor još nije završen
NIN pre 2 satajoš 33 povezane
Policijska akcija na nekoliko lokacija na KiM – uhapšeno pet osoba
RTS pre 25 minutajoš 25 povezanih
SUNČAN I VEOMA TOPAO DAN, UVEČE STIŽU PLJUSKOVI I GRMLJAVINA
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, uvek sam smetao stranom faktoru
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih
Svet gleda u čudu: Maroko uspeo što nikada nije niko na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 3 satajoš 42 povezane