Povezane vesti

Ovo je prava priča koja se krije iza pesme "Kad si rekla da me voliš": Dino Merlin je posvetio ovoj ženi: "Borili smo se…

Ovo je prava priča koja se krije iza pesme "Kad si rekla da me voliš": Dino Merlin je posvetio ovoj ženi: "Borili smo se…

Blic 08.05.2026
Dino Merlin je pesmu 'Kad si rekla da me voliš' posvetio svojoj supruzi Ameli. Njeni roditelji nisu odobravali njihovu vezu zbog njegovog siromaštva i anonimnosti. Čuveni pevač Dino Merlin u toku višedecenijske karijere iznedrio je brojne hitove, a jedan… »
Ovo je prava istina iza čuvene pesme Kad si rekla da me voliš! Svi detalji Merlinove potresne ljubavne priče: Oteo sam je da…

Ovo je prava istina iza čuvene pesme Kad si rekla da me voliš! Svi detalji Merlinove potresne ljubavne priče: Oteo sam je da…

Kurir 08.05.2026
Dino Merlin autor je čuvene pesme Kad si rekla da me voliš, koju je napisao i posvetio supruzi Ameli u periodu kada su prolazili kroz veoma težak period i bili razdvojeni. Naime, njeni roditelji nisu odobravali njihovu vezu jer je tada bio bez novca i… »

Vesti dana »