Povezane vesti

"U Solun sam otišla sama na vantelesnu" Prva ispovest Silvije Nedeljković o trudnoći, otkrila koji je mesec: "Proces nije bio…

"U Solun sam otišla sama na vantelesnu" Prva ispovest Silvije Nedeljković o trudnoći, otkrila koji je mesec: "Proces nije bio…

Blic pre 1 dan
Većinu procesa je prošla sama zbog prirode Sašinog posla, ali je zadržala pozitivan duh i mir tokom procedure u Solunu. Vest o trudnoći podelili su sa porodicom i prijateljima tek kada stomak više nije mogao da se sakrije, što je izazvalo mnogo iskrenih… »
Silvija Nedeljković je bila jedna od omiljenih Zvezda Granda, a onda se povukla: Evo i zašto, u sve umešan Žika

Silvija Nedeljković je bila jedna od omiljenih Zvezda Granda, a onda se povukla: Evo i zašto, u sve umešan Žika

Mondo pre 23 sata
Pevačica Silvija Nedeljković (42), koja je danas glavna tema medija, jer je posle duge borbe za potomstvo u drugom stanju i čeka blizance, pojavila se 2006. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sledeće godine je postala finalista i počela da… »
Silvija Nedeljković je bila jedna od omiljenih zvezda Granda: Evo zašto se povukla sa estrade: "Žika me je terao da oblačim…

Silvija Nedeljković je bila jedna od omiljenih zvezda Granda: Evo zašto se povukla sa estrade: "Žika me je terao da oblačim…

Blic pre 1 dan
Silvija Nedeljković je poznata pevačica koja je učestvovala u 'Zvezdama Granda' 2006. godine i ubrzo započela muzičku karijeru. Ne žali što je izabrala porodicu umesto karijere i ističe da bi sve ponovila isto. Pevačica Silvija Nedeljković, koja je danas… »
"Sama sam otišla u Solun na vantelesnu": Prva ispovest Silvije Nedeljković o trudnoći nakon 17 godina borbe

"Sama sam otišla u Solun na vantelesnu": Prva ispovest Silvije Nedeljković o trudnoći nakon 17 godina borbe

Mondo pre 1 dan
Pevačica Silvija Nedeljković i njen suprug, inače proslavljeni srpski fudbaler i golman Saša Stamenković iznenadili su javnost najlepšim vestima - uskoro će postati roditelji. Par čeka blizance, i to dečaka i devojčicu, što su otkrili u videu otkrivanja… »
Prva ispovest Silvije Nedeljković o 17 godina borbe za potomstvo i blizanačkoj trudnoći: "Sama sam otišla u Solun i uradila..."…

Prva ispovest Silvije Nedeljković o 17 godina borbe za potomstvo i blizanačkoj trudnoći: "Sama sam otišla u Solun i uradila..."…

Nova pre 1 dan
Silvija Nedeljković je pre skoro dve decenije bila popularna srpska pevačica, ime je stekla u trećoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a u narednim sezonama ovog šoua je bila i voditeljka. Posle par godina javnog života udala se za fudbalera… »
"Suprug i ja smo živeli nomadski život" Silvija se u jeku popularnosti zbog ljubavi odrekla karijere: Sad čeka blizance posle…

"Suprug i ja smo živeli nomadski život" Silvija se u jeku popularnosti zbog ljubavi odrekla karijere: Sad čeka blizance posle…

Kurir pre 1 dan
Nekadašnja finalistkinja takmičenja "Zvezde Granda" Silvija Nedeljković posle 17 godina borbe za potomstvo ostala je u drugom stanju. nekadašnja pevačica objavila je da je u petom mesecu trudnoće i da sa suprugom, golmanom Sašom Stamenkovićem čeka… »
Trudna Silvija Nedeljković! Nakon 17 godina borbe za potomstvo stižu blizanci: Evo kog pola su bebice (video)

Trudna Silvija Nedeljković! Nakon 17 godina borbe za potomstvo stižu blizanci: Evo kog pola su bebice (video)

Kurir pre 1 dan
Silvija Nedeljković bila je jedno od omiljenih lica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a mnogi su joj prognoziral i veliku karijeru. Silvija se u jeku slave i popularnosti povukla sa estrade i posvetila se porodičnom životu. Nedeljkovićeva je nakon… »
Prvo oglašavanje Silvije Nedeljković nakon saznanja da čeka blizance: "Proces nije bio lak, morala sam..."

Prvo oglašavanje Silvije Nedeljković nakon saznanja da čeka blizance: "Proces nije bio lak, morala sam..."

Telegraf pre 1 dan
Bivša pevačica Silvija Nedeljković i njen partner, fudbaler Saša Stamenković čekaju blizance, posle 17 godina borbe za potomstvo, a sada se i oglasila. Ona je ispričala kako je trajala njena borba. - Posle intervjua ja sam krenula u pripremu za… »
Bila je omiljena, pa napustila Grand! Evo zbog čega se Silvija povukla: "Žika je terao mene i Radu..."

Bila je omiljena, pa napustila Grand! Evo zbog čega se Silvija povukla: "Žika je terao mene i Radu..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Silvija Nedeljković, koja je danas glavna tema medija, jer je posle duge borbe za potomstvo u drugom stanju i čeka blizance, pojavila se 2006. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sledeće godine je postala finalista i počela da snima… »
Trudna Silvija Nedeljković: Posle 17 godina borbe za potomstvo čeka blizance, golman i bivša pevačica podelili najlepše vesti…

Trudna Silvija Nedeljković: Posle 17 godina borbe za potomstvo čeka blizance, golman i bivša pevačica podelili najlepše vesti…

Blic pre 1 dan
Proslavljeni srpski fudbaler i golman Saša Stamenković i njegova supruga, nekadašnja pevačica Silvija Nedeljković, podelili su predivne vesti – nakon 17 godina ljubavi i čekanja, ovaj par očekuje bebe i to blizance. Otkrivanje pola i saopštavanje… »
Trudna Silvija Nedeljković: 17 godina se borila za potomstvo

Trudna Silvija Nedeljković: 17 godina se borila za potomstvo

Nova pre 1 dan
Proslavljeni srpski fudbaler i golman Saša Stamenković i njegova supruga, nekadašnja pevačica Silvija Nedeljković, podelili su predivne vesti – nakon 17 godina ljubavi i čekanja, ovaj par očekuje bebe i to blizance. Otkrivanje pola i saopštavanje… »
Trudna Silvija Nedeljković: Nakon 17 godina borbe za potomstvo čeka blizance

Trudna Silvija Nedeljković: Nakon 17 godina borbe za potomstvo čeka blizance

Mondo pre 1 dan
Nekadašnjoj pevačici Silviji Nedeljković koja se proslavila u popularnom takmičenju " Zvezde Granda", konačno će se ispuniti najveća želja - postaće mama. Ona i njen suprug, proslavljeni srpski fudbaler i golman Saša Stamenković lepe vesti podelili su na… »
Trudna Silvija Nedeljković: 17 godina se borila za potomstvo, čeka bliznace sa poznatim fudbalerom

Trudna Silvija Nedeljković: 17 godina se borila za potomstvo, čeka bliznace sa poznatim fudbalerom

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »