Povezane vesti

„Marta je bila mnogo ljubomorna na mene“: Afrika otkrila zašto je godinama bila ljuta na Kitića: „Promenio je“

„Marta je bila mnogo ljubomorna na mene“: Afrika otkrila zašto je godinama bila ljuta na Kitića: „Promenio je“

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Sandra Afrika široj javnosti predstavila se 2006. godine kao igračica pevača Mileta Kitića. Nakon prekida saradnje Sandra je snimila prvu pesmu "Afrika" i otisnula se u solo vode. Međutim, godinama kasnije priznala je da nije imala Miletovu… »
Ova žena pevača je bila ljubomorna na Sandru Afriku: Govorila mi je ljubavi, srećo, znala je da joj muž donese više love kad…

Ova žena pevača je bila ljubomorna na Sandru Afriku: Govorila mi je ljubavi, srećo, znala je da joj muž donese više love kad…

Kurir pre 13 sati
Sandra Afrika nikada nije krila da joj je saradnja sa Miletom Kitićem značila. Međutim, kako je sama nedavno rekla, značila je dok ona nije zatražila pomoć od Mileta, da je najavi kod Marine Tucaković kako bi ona snimila svoji prvu pesmu. To se nije… »
“Marta je bila ljubomorna na mene”: Sandra Afrika otkrila zašto godinama nije pričala sa Miletom Kitićem

“Marta je bila ljubomorna na mene”: Sandra Afrika otkrila zašto godinama nije pričala sa Miletom Kitićem

Nova pre 13 sati
Sandra Afrika je 2006. godine počela svoju karijeru kao igračica Mileta Kitića. Nakon prekida saradnje ona je snimila prvu pesmu "Afrika" i započela muzičku karijeru. Međutim, godinama kasnije priznala je da nije imala Miletovu pomoć na početku karijere… »
"Promenio je broj" Sandra Afrika otkrila zašto je godinama bila ljuta na Mileta Kitića, spomenula i Martinu ljubomoru: "Što li…

"Promenio je broj" Sandra Afrika otkrila zašto je godinama bila ljuta na Mileta Kitića, spomenula i Martinu ljubomoru: "Što li…

Blic pre 14 sati
Izjavila je da joj Mile nije pomogao na početku, jer ju nije preporučio Marini Tucaković što ju je povredilo. Spomenula je i da je Kitićeva supruga Marta Savić postala ljubomorna kada ju je upoznala, misleći možda da je pretnja njihovom odnosu. Pevačica… »

Vesti dana »