Povezane vesti

Neće se slaviti samo na Marakani, crveno-beli obojili Pirej, Olimpijakos obeležava 40 godina bratstva

Neće se slaviti samo na Marakani, crveno-beli obojili Pirej, Olimpijakos obeležava 40 godina bratstva

Telegraf pre 19 sati
Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Novog Pazara u okviru 5. kola plej-ofa Superlige Srbije, u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Ovaj duel će biti poseban za zvezdašku javnost, pošto će se na tribinama obeležiti 40 godina bratstva sa… »
Lalatović pred Crvenu zvezdu: I Novi Pazar treba da dobije nešto od države

Lalatović pred Crvenu zvezdu: I Novi Pazar treba da dobije nešto od države

Radio sto plus pre 21 sat
Utakmica na Stadionu Rajko Mitić zakazana je za subotu od 18 časova. “Imaju budžet preko 100 miliona evra, a mi 1,6-1,7 miliona. Kako onda mi da igramo protiv Crvene zvezde? To je pitanje za srpski fudbal. Oni su napredovali, svaka čast, ali ja bih voleo… »
Zvezda ponovo oduševila: Najmlađi u centru pažnje protiv Pazara!

Zvezda ponovo oduševila: Najmlađi u centru pažnje protiv Pazara!

Hot sport pre 23 sata
Crveno-beli ponovo nagrađuju mališane – istok stadiona rezervisan za najmlađe navijače. Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Novog Pazara na stadionu „Rajko Mitić“, u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije, a klub je i ovoga… »
Lalatović ponovo digao glas i frku u srpskom fudbalu! Zapaljiva izjava pred Crvenu zvezdu!

Lalatović ponovo digao glas i frku u srpskom fudbalu! Zapaljiva izjava pred Crvenu zvezdu!

Kurir pre 22 sata
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović oglasio se pred okršaj sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Superlige Srbije (subota 18.00). Lalatović je u svom stilu ponovo digao glas: - Odlazimo da damo 120 odsto mogućnosti, da ste predstavimo u što boljem svetlu pred… »
Lalatović: "Voleo bih da MTS bude malo sponzor i Novom Pazaru"

Lalatović: "Voleo bih da MTS bude malo sponzor i Novom Pazaru"

B92 pre 23 sata
Novi Pazar će dočekati Crvenu zvezdu u petom kolu plej-ofa Superlige i probaće da ostanu u trci za Evropu, barem matematički. Po svemu sudeći, deluje da se i trener plavo-belih Nenad Lalatović predao od trke za novi izlazak na evropsku scenu, gde bi… »
Lalatović pred Zvezdu poredio budžete, pričao o sponzorima i poručio: "Ne može niko u Srbiji da me pobedi..."

Lalatović pred Zvezdu poredio budžete, pričao o sponzorima i poručio: "Ne može niko u Srbiji da me pobedi..."

Telegraf pre 23 sata
Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 18 časova gostuju ekipi Crvene zvezde u okviru 5. kola plej-ofa Superlige Srbije, a trener gostiju Nenad Lalatović imao je konferenciju za medije uoči tog duela. Vrlo je motivisan Lalatović, jer zna da igra protiv… »
"Nismo robovi, nego mučenici!" Nenad Lalatović pred meč Crvena zvezda - Novi Pazar

"Nismo robovi, nego mučenici!" Nenad Lalatović pred meč Crvena zvezda - Novi Pazar

Večernje novosti pre 22 sata
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović izneo je očekivanja pred meč sa Crvenom zvezdom u Superligi Srbije. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Šef struke Novog Pazara najpre se osvrnuo na atmosferu u timu i odnos sa kolegom na klupi crveno-belih: „Odlazimo… »
Lalatović dolazi sa ''ratnicima'' na ''Marakanu'': ''Ne damo nikome da nas tamo ponizi!''

Lalatović dolazi sa ''ratnicima'' na ''Marakanu'': ''Ne damo nikome da nas tamo ponizi!''

Sportske.net pre 23 sata
Jedan od derbija 35. kola Super lige Srbije biće odigran u subotu od 18 časova, kada će Crvena zvezda dočekati ekipu Novog Pazara. Zvezda je već osvojila novu titulu prvaka, devetu uzastopnu, dok Pazarci više nemaju realnih izgleda za plasman na evropsku… »
Zvezda ima budžet preko 100 miliona, a mi 50 puta manje, kako da im se iko suprostavi?! Nenad Lalatović poziva MTS da malo…

Zvezda ima budžet preko 100 miliona, a mi 50 puta manje, kako da im se iko suprostavi?! Nenad Lalatović poziva MTS da malo…

Hot sport pre 23 sata
Lalatović pred gostovanje Zvezdi: Ne smemo da dozvolimo da nas iko ponizi! Fudbaleri Novog Pazara u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani, a trener gostiju Nenad Lalatović najavio je duel u svom prepoznatljivom stilu, uz poruku da njegova ekipa nema… »
Lalatović: Kako protiv Zvezde od 100 miliona? Dajte mi budžet i gaziću sve

Lalatović: Kako protiv Zvezde od 100 miliona? Dajte mi budžet i gaziću sve

Mondo pre 24 sata
Trener Nenad Lalatović (48) najavio je gostovanje svog Novog Pazara Crvenoj zvezdi (subota, 18) porukom igračima da, ako je potrebno, rizikuju i povrede za svoj klub na "Marakani". "Ne bi trebalo mnogo trošiti reči kada igrate sa Zvezdom i Partizanom, to… »

Vesti dana »