Повезане вести
„Србија може да победи“: Мреже се усијале због снимка са пробе „Лавине“; цела Европа бруји због њиховог наступа
Телеграф пре 21 дана
Бенд " Лавина" представљаће Србију на Песми Евровизије 2026. године са нумером „Крај мене“, која ће се следеће недеље одржати у Бечу. Наши представници наступиће у оквиру првог полуфинала, у уторак, 12. маја, а част да затворе… »
"Србија може да победи" Лавина из Ниша покорила Беч, цела Европа бруји о песми "Крај мене", а мреже се усијале: "Најбоља…
Блиц пре 21 дана
Чланови бенда истичу да се не оптерећују пласманом. 'Лавина' постоји шест година, музика им је првенствено хоби. Бенд "Лавина" представљаће Србију на Песми Евровизије 2026. године са нумером „Крај мене“, која ће се следеће… »
"Србија иде у сам врх": Још мало је остало до Евровизије, а о нашој "Лавини" не престаје да се прича
Нова пре 21 дана
Група "Лавина" из Ниша представиће Србију на "Песми Евровизији" са песмом "Крај мене", следеће недеље у Бечу. Прво полуфинале заказано је за уторак, друго за четвртак, а велико финале биће одржано у суботу, 16. маја. Овогодишњи… »
Какав спектакл: Испливао снимак са 2. пробе Лавине, само да видите какво лудило чека свет на Евровизији
Мондо пре 21 дана
У сусрет првој полуфиналној вечери у Бечу 15. маја, када ће наступати последњи, наши представници - Лавина, имали су 2. тоснку пробу, а снимак од неколико секунди угледао је светлост дана на мрежама. Мало је рећи да су момци из… »
„Лавина" на Евросонгу: Сцена ће да гори на крају првог полуфинала, финална „полирања" у току
РТС пре 21 дана
Наступ „Лавине" на бечкој сцени затвара прво финале Евросонга, пробе су у току, званични видео наступа је спреман, а наши представници најављују спектакл за крај прве такмичарске вечери и кажу да ће инсистирати на сваком детаљу… »
Вести дана »
Министарка: Кина глобални лидер, Србија треба да прати њен развој
Ин медија пре 54 минутајош 23 повезане
Мали обећао да ће бити скинут билборд са палате Албанија који угрожава птице
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних