Povezane vesti

„Srbija može da pobedi“: Mreže se usijale zbog snimka sa probe „Lavine“; cela Evropa bruji zbog njihovog nastupa

„Srbija može da pobedi“: Mreže se usijale zbog snimka sa probe „Lavine“; cela Evropa bruji zbog njihovog nastupa

Telegraf pre 20 sati
Bend " Lavina" predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije 2026. godine sa numerom „Kraj mene“, koja će se sledeće nedelje održati u Beču. Naši predstavnici nastupiće u okviru prvog polufinala, u utorak, 12. maja, a čast da zatvore takmičarski deo večeri… »
"Srbija može da pobedi" Lavina iz Niša pokorila Beč, cela Evropa bruji o pesmi "Kraj mene", a mreže se usijale: "Najbolja…

"Srbija može da pobedi" Lavina iz Niša pokorila Beč, cela Evropa bruji o pesmi "Kraj mene", a mreže se usijale: "Najbolja…

Blic pre 20 sati
Članovi benda ističu da se ne opterećuju plasmanom. 'Lavina' postoji šest godina, muzika im je prvenstveno hobi. Bend "Lavina" predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije 2026. godine sa numerom „Kraj mene“, koja će se sledeće nedelje održati u Beču. Naši… »
"Srbija ide u sam vrh": Još malo je ostalo do Evrovizije, a o našoj "Lavini" ne prestaje da se priča

"Srbija ide u sam vrh": Još malo je ostalo do Evrovizije, a o našoj "Lavini" ne prestaje da se priča

Nova pre 22 sata
Grupa "Lavina" iz Niša predstaviće Srbiju na "Pesmi Evroviziji" sa pesmom "Kraj mene", sledeće nedelje u Beču. Prvo polufinale zakazano je za utorak, drugo za četvrtak, a veliko finale biće održano u subotu, 16. maja. Ovogodišnji srpski predstavnici su… »
Kakav spektakl: Isplivao snimak sa 2. probe Lavine, samo da vidite kakvo ludilo čeka svet na Evroviziji

Kakav spektakl: Isplivao snimak sa 2. probe Lavine, samo da vidite kakvo ludilo čeka svet na Evroviziji

Mondo pre 24 sata
U susret prvoj polufinalnoj večeri u Beču 15. maja, kada će nastupati poslednji, naši predstavnici - Lavina, imali su 2. tosnku probu, a snimak od nekoliko sekundi ugledao je svetlost dana na mrežama. Malo je reći da su momci iz Lavine "isporučili" pesmu… »
„Lavina" na Evrosongu: Scena će da gori na kraju prvog polufinala, finalna „poliranja" u toku

„Lavina" na Evrosongu: Scena će da gori na kraju prvog polufinala, finalna „poliranja" u toku

RTS pre 1 dan
Nastup „Lavine" na bečkoj sceni zatvara prvo finale Evrosonga, probe su u toku, zvanični video nastupa je spreman, a naši predstavnici najavljuju spektakl za kraj prve takmičarske večeri i kažu da će insistirati na svakom detalju u nastupu. Rediteljka… »

Vesti dana »