Povezane vesti
"Popijem malo da bude štimung, a nedozvoljene supstance ne koristim": Sejo Kalač posle mnogo godina otkriva kako živi i zašto…
Nova pre 20 sati
Sejo Kalač je bio jedan od najpopularnijih pevača tokom 2000-ih godina. Njegovi hitovi "Ala, ala", "Da li si me voljela il' nisi" i drugi pevaju se i danas. On je ubrzo otišao u ilegalu, a sada je otkrio kako trenutno izgleda njegov život. - Zato što sam… »
Pevač se povukao iz javnosti, a svi ga znate po hitu "Ala, ala"! Evo kako danas živi: "Popijem malo..."
Telegraf pre 19 sati
Pevač Sejo Kalač važio je za jednog od najpopularnijih izvođača tokom 2000-ih godina, a njegovi hitovi "Ala, ala" i "Da li si me voljela il' nisi" i danas se pevaju širom regiona. Iako je svojevremeno bio veoma prisutan na javnoj sceni, pevač se… »
Svi ga znate po hitu "Ala, ala" Sejo Kalač se povukao sa estrade, sada otkriva kako živi: "Popijem malo, ne koristim…
Blic pre 22 sata
Alkohol je jedini porok koji priznaje i tvrdi da nikada nije koristio nedozvoljene supstance. Posvećen je porodici i trčanju, vodi miran privatni život. Pevač Sejo Kalač bio je jedan od najpopularnijih tokom 2000-ih godina. Njegovi hitovi "Ala, ala" i… »
Vesti dana »
Bahrein: razbijena grupa povezana sa Iranskom revolucionarnom gardom
Politika pre 1 satjoš 32 povezane
Nacionalni konvent o EU: Srbija ovogodišnji Dan Evrope dočekuje nikada dalja od nje
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
(Foto) Vesna Vidović položila venac na Groblju oslobodilaca Beograda
Blic pre 47 minutajoš 22 povezane
Vojna parada na Crvenom trgu povodom Dana pobede; Putin: Ne falsifikovati istoriju Drugog svetskog rata
RTV pre 2 satajoš 72 povezane
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 5 satijoš 1 povezana