Повезане вести
Јурић објаснио зашто се систем "Пронађи ме" не активира увек: Покреће се искључиво...
Телеграф пре 1 дан
У претходном периоду било је неколико случајева нестанака деце о чему смо читали кроз апеле породица, објављених на друштвеним мрежама. Многи се питају зашто се систем Пронађи ме не оглашава увек, српски пандан америчком моделу… »
Након последњих ”нестанака” деце систем "Пронађи ме" није се активирао? Ови услови су кључни, Игор Јурић све објаснио
Дневник пре 1 дан
Игор Јурић објашњава да се систем "Пронађи ме" покреће искључиво када је живот детета угрожен а не при сваком нестанку. У потрагу се тада укључује цела држава путем свих медија и СМС порука. У претходном периоду било је… »
Зашто се систем "Пронађи ме" не активира увек? Јурић детаљно објаснио, ови услови су кључни
Мондо пре 1 дан
У претходном периоду било је неколико случајева нестанака деце о чему смо читали кроз апеле породица, објављених на друштвеним мрежама. Многи се питају зашто се систем Пронађи ме не оглашава увек, српски пандан америчком моделу… »
Вести дана »
Како је Хамад Међедовић утишао Рим? Прослава Србина после преокрета наљутила навијаче
Мондо пре 25 минутајош 44 повезане
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Бета пре 56 минутајош 46 повезаних
Зеленски: Од првих дана тоталног рата до сада, Европа је била уз Украјину
РТВ пре 13 сатијош 1 повезана