Povezane vesti
Oteti aktivista Zbora Rakovica: Tukli su me i pretili, promenili su priču kada su njihova imena objavljena
Pravda pre 1 dan
Voja, aktivista Zbora Rakovica, koji je nedavno bio napadnut i otet na nekoliko sati u Resniku, ispričao je šta se dešavalo te večeri. On je rekao da su ga u vozilu, u koje su ga ubacili te večeri i odvezli u nepoznatnom pravcu, tukli sa vremena na vreme… »
Oteti aktivista Zbora Rakovica: Tukli su me i pretili, promenili su priču kada su njihova imena objavljena
Nova pre 1 dan
Voja, aktivista Zbora Rakovica, koji je nedavno bio napadnut i otet na nekoliko sati u Resniku, ispričao je za N1 šta se dešavalo te večeri. On je rekao da su ga u vozilu, u koje su ga ubacili te večeri i odvezli u nepoznatnom pravcu, tukli sa vremena na… »
(VIDEO) Oteti aktivista Zbora Rakovica za N1: Tukli su me i pretili, promenili su priču kada su njihova imena objavljena
N1 Info pre 1 dan
Voja, aktivista Zbora Rakovica, koji je nedavno bio napadnut i otet na nekoliko sati u Resniku, ispričao je za N1 šta se dešavalo te večeri. On je rekao da su ga u vozilu, u koje su ga ubacili te večeri i odvezli u nepoznatnom pravcu, tukli sa vremena na… »
Vesti dana »
Četiri srpske organizacije dogovorile zajedničko učešće na izborima na Kosovu
Radio 021 pre 7 minutajoš 2 povezane
Partizan uzeo samo bod u malom gradskom derbiju i prepustio Vojvodini drugo mesto
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
VIDEO: Zapalio se automobil u garaži u Sremskoj Kamenici, vlasnika evakuisali vatrogasci
Radio 021 pre 7 minutajoš 2 povezane