Povezane vesti

Gala slavlje Mirka Kodića u luks hotelu: Ćerki slavi punoletstvo, stigli kumovi: “Večeras ne pevamo”

Gala slavlje Mirka Kodića u luks hotelu: Ćerki slavi punoletstvo, stigli kumovi: “Večeras ne pevamo”

Telegraf pre 1 dan
Mirko Kodić posle teškog perioda i gubitka sina, svojoj naslednici Rebeki danas, 8. maja, proslavlja punoletstvo u jednom luksuznom restoranu u Beogradu. Lepa slavljenica je sve prisutne oduševila pojavivši se u raskošnoj zlatnoj haljini ukrašenoj… »
Nada Topčagić napravila: Dar-mar na punoletstvu kodićeve ćerke! Sa čašicom u ruci nazdravljala Rebeki, pa poručila: "Da…

Nada Topčagić napravila: Dar-mar na punoletstvu kodićeve ćerke! Sa čašicom u ruci nazdravljala Rebeki, pa poručila: "Da…

Blic pre 11 sati
Rebeka je oduševila sve goste pojavivši se u zlatnoj haljini sa perjem. Pevačica je podizala atmosferu pesmom i zdravicama, izražavajući želje za buduće proslave. Pevačica Nada Topčagić još jednom je dokazala da je kraljica veselja kada se pojavila na… »
Pevačica napravila haos na punoletstvu Kodićeve ćerke! Ne ispušta rakiju iz ruke: "Da moj Mirko postane deda!"

Pevačica napravila haos na punoletstvu Kodićeve ćerke! Ne ispušta rakiju iz ruke: "Da moj Mirko postane deda!"

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Nada Topčagić još jednom je dokazala da je kraljica veselja kada se pojavila na proslavi 18. rođendana Rebeke Kodić, ćerke Mirka Kodića. Nada je na glamurozno slavlje stigla vidno raspoložena, jureći direktno s puta kako bi uveličala veliki dan… »
"Kopala sam krompir i luk" Nada Topčagić objasnila kako je provela 1. maj! Pevačica stigla na rođendan Kodićeve ćerke: Ja ću…

"Kopala sam krompir i luk" Nada Topčagić objasnila kako je provela 1. maj! Pevačica stigla na rođendan Kodićeve ćerke: Ja ću…

Kurir pre 11 sati
Mirko Kodić, srpski poznati harmonikaš svojoj naslednici Rebeki danas proslavlja punoletstvo u jednom luksuznom restoranu u prestonici. Estarda se sjatila da poželi najlepše želje Rebeki za ulazak u svet odraslih. Nada Topčagić stigla u velikom stilu… »
"Neka mi uzmu dozvolu": Keba bez porodice stigao kod Kodića, rekao da hoće da popije, pa se obratio policiji

"Neka mi uzmu dozvolu": Keba bez porodice stigao kod Kodića, rekao da hoće da popije, pa se obratio policiji

Mondo pre 12 sati
Dragan Kojić Keba došao je na proslavu punoletstva ćerke legendarnog harmonikaša Mirka Kodića. Keba je bio vidno raspoložen, te je najavio da će napraviti lom i da je uvek spreman da zapeva ali i da nazdravi. Ipak, evo šta je rekao šat će biti ako ga… »
"Jao, da li smo to zaboravili kovertu?" Šaulići na okupu kod Kodića, Era stigao sa unukom! Keba bez žene, tu su i Mirkovi…

"Jao, da li smo to zaboravili kovertu?" Šaulići na okupu kod Kodića, Era stigao sa unukom! Keba bez žene, tu su i Mirkovi…

Blic pre 13 sati
Keba je stigao bez supruge, naglasio da su opravdani razlozi u pitanju i poželio sreću Rebeki, ističući važnost punoletstva. Mirkovi kumovi, Bilja Jevtić i Aca Ilić, došli su elegantno obučeni. Poznate ličnosti okupile su se večeras na proslavi… »
Gačić stigao na slavlje kod Kodića dok prolazi kroz dramu sa sinom: Evo kako se ponašao nakon skandala (video)

Gačić stigao na slavlje kod Kodića dok prolazi kroz dramu sa sinom: Evo kako se ponašao nakon skandala (video)

Mondo pre 13 sati
Večeras se na proslavi kod Mirka Kodića okupilo dosta poznatih lica iz estradnog sveta. Naime, poznati harmonikaš slavi sa suprugom 18. rođendan ćerki, a mnge kolege došle su da uveličaju slavlje. Pored kumova Ace Ilića i Biljane Jevtić koji su došli sa… »
Era nosi pun štos para za rođendan Mirkove ćerke: Pokazao debelu kovertu! Keba planira da pije: "Nek mi uzmu dozvolu" Estrada…

Era nosi pun štos para za rođendan Mirkove ćerke: Pokazao debelu kovertu! Keba planira da pije: "Nek mi uzmu dozvolu" Estrada…

Kurir pre 13 sati
Mirko Kodić, srpski poznati harmonikaš svojoj naslednici Rebeki danas proslavlja punoletstvo u jednom luksuznom restoranu u prestonici. Rebeka je oduševila sve kada se pojavila u dugoj šljokičastoj haljini zlatne boje, a njena mama je bila u sličnom… »
Porodica Šaulić stigla na slavlje: Goca sa ćerkama kod Kodića, njegov kolega pomenuo kovertu: “Zaboravili smo”

Porodica Šaulić stigla na slavlje: Goca sa ćerkama kod Kodića, njegov kolega pomenuo kovertu: “Zaboravili smo”

Telegraf pre 12 sati
Poznate ličnosti okupile su se večeras na proslavi punoletstva ćerke čuvenog muzičara Mirka Kodića, Rebeke. Pevač Era Ojdanić došao je sa unukom Andrijom, dok je njegov kolega Keba stigao bez supruge Olje, a tu su bili i Mirkovi kumovi, pevači Bilja… »
Era Ojdanić stigao kod Kodića na slavlje, pa otkrio da su kumovi: Odmah zapretio muzičarima da im ne da bakšiš

Era Ojdanić stigao kod Kodića na slavlje, pa otkrio da su kumovi: Odmah zapretio muzičarima da im ne da bakšiš

Mondo pre 14 sati
Večeras je punoletstvo ćerke srpskog harmonikaša Mirka Kodića. Sve je spremno za ulazak u svet odraslih, a tim povodom pristigao je i Era Ojdanić sa unikom. Era je okupljenim novinarima oktrio da je kum sa Mirkom: "Mirko mi je kum, 60 godina smo sa… »
Ćerka Mirka Kodića slavi 18.: Rođendan Rebeka u zlatnoj haljini sa perjem, a supruga blista u roze elegantnoj toaleti: Muzičar…

Ćerka Mirka Kodića slavi 18.: Rođendan Rebeka u zlatnoj haljini sa perjem, a supruga blista u roze elegantnoj toaleti: Muzičar…

Blic pre 15 sati
Na slavlju se očekuje prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Rebeka je ranije učestvovala u muzičkom takmičenju 'Pinkove Zvezdice', gde je impresionirala žiri svojim talentom. Ćerka legendarnog harmonikaša Mirka Kodića, prelepa Rebeka, zakoračila je u svet… »
Poznati pevač krstio ćerku Mirka Kodića Neće da zapeva na punoletstvu kumice: Došao sam da pevaju meni... (foto, video)

Poznati pevač krstio ćerku Mirka Kodića Neće da zapeva na punoletstvu kumice: Došao sam da pevaju meni... (foto, video)

Kurir pre 14 sati
Večeras je punoletstvo ćerke srpskog harmonikaša Mirka Kodića. Sve je spremno za ulazak u svet odraslih, a tim povodom pristigli su i kumovi Aca Ilić i Bilja Jevtić. Oni su došli u pratnji svog sina, a potom stali pred kamere Kurira i razgovarali sa… »
Ćerka i žena Mirka Kodića kao sa crvenog tepiha: U šljokičastim haljinama zablistale, harmonikaš ponosan (foto + video)

Ćerka i žena Mirka Kodića kao sa crvenog tepiha: U šljokičastim haljinama zablistale, harmonikaš ponosan (foto + video)

Kurir pre 15 sati
Mirko Kodić svojoj naslednici Rebeki danas proslavlja punoletstvo u jednom luksuznom restoranu u Beogradu. Ekipa Kurira imala je priliku da zaviri iza zatvorenih vrata restorana i usnimimo kako izgleda prostor gde će se održati slavlje, a sada smo na… »
Sa osam godina je oduševila Srbiju, a danas slavi punoletstvo: Zavirite na rođendan ćerke Mirka Kodića: Sve spremno za ulazak…

Sa osam godina je oduševila Srbiju, a danas slavi punoletstvo: Zavirite na rođendan ćerke Mirka Kodića: Sve spremno za ulazak…

Kurir pre 16 sati
Poslednje pripreme uoči punoletstva ćerke Mirka Kodića, Rebeke, privode se kraju. Ulaskom u salu odmah se mogla osetiti posebna atmosfera elegantna dekoracija u roze, zlatnim i belim tonovima, raskošni baloni i svetleći broj 18. učinili su prostor… »

Vesti dana »