Повезане вести

Гала славље Мирка Кодића у лукс хотелу: Ћерки слави пунолетство, стигли кумови: “Вечерас не певамо”

Гала славље Мирка Кодића у лукс хотелу: Ћерки слави пунолетство, стигли кумови: “Вечерас не певамо”

Телеграф 08.05.2026
Мирко Кодић после тешког периода и губитка сина, својој наследници Ребеки данас, 8. маја, прославља пунолетство у једном луксузном ресторану у Београду. Лепа слављеница је све присутне одушевила појавивши се у раскошној златној… »
Нада Топчагић направила: Дар-мар на пунолетству кодићеве ћерке! Са чашицом у руци наздрављала Ребеки, па поручила: "Да…

Нада Топчагић направила: Дар-мар на пунолетству кодићеве ћерке! Са чашицом у руци наздрављала Ребеки, па поручила: "Да…

Блиц 08.05.2026
Ребека је одушевила све госте појавивши се у златној хаљини са перјем. Певачица је подизала атмосферу песмом и здравицама, изражавајући жеље за будуће прославе. Певачица Нада Топчагић још једном је доказала да је краљица… »
Певачица направила хаос на пунолетству Кодићеве ћерке! Не испушта ракију из руке: "Да мој Мирко постане деда!"

Певачица направила хаос на пунолетству Кодићеве ћерке! Не испушта ракију из руке: "Да мој Мирко постане деда!"

Телеграф 08.05.2026
Певачица Нада Топчагић још једном је доказала да је краљица весеља када се појавила на прослави 18. рођендана Ребеке Кодић, ћерке Мирка Кодића. Нада је на гламурозно славље стигла видно расположена, јурећи директно с пута како… »
"Копала сам кромпир и лук" Нада Топчагић објаснила како је провела 1. мај! Певачица стигла на рођендан Кодићеве ћерке: Ја ћу…

"Копала сам кромпир и лук" Нада Топчагић објаснила како је провела 1. мај! Певачица стигла на рођендан Кодићеве ћерке: Ја ћу…

Курир 08.05.2026
Мирко Кодић, српски познати хармоникаш својој наследници Ребеки данас прославља пунолетство у једном луксузном ресторану у престоници. Естарда се сјатила да пожели најлепше жеље Ребеки за улазак у свет одраслих. Нада Топчагић… »
"Нека ми узму дозволу": Кеба без породице стигао код Кодића, рекао да хоће да попије, па се обратио полицији

"Нека ми узму дозволу": Кеба без породице стигао код Кодића, рекао да хоће да попије, па се обратио полицији

Мондо 08.05.2026
Драган Којић Кеба дошао је на прославу пунолетства ћерке легендарног хармоникаша Мирка Кодића. Кеба је био видно расположен, те је најавио да ће направити лом и да је увек спреман да запева али и да наздрави. Ипак, ево шта је… »
"Јао, да ли смо то заборавили коверту?" Шаулићи на окупу код Кодића, Ера стигао са унуком! Кеба без жене, ту су и Миркови…

"Јао, да ли смо то заборавили коверту?" Шаулићи на окупу код Кодића, Ера стигао са унуком! Кеба без жене, ту су и Миркови…

Блиц 08.05.2026
Кеба је стигао без супруге, нагласио да су оправдани разлози у питању и пожелио срећу Ребеки, истичући важност пунолетства. Миркови кумови, Биља Јевтић и Аца Илић, дошли су елегантно обучени. Познате личности окупиле су се… »
Ера носи пун штос пара за рођендан Миркове ћерке: Показао дебелу коверту! Кеба планира да пије: "Нек ми узму дозволу" Естрада…

Ера носи пун штос пара за рођендан Миркове ћерке: Показао дебелу коверту! Кеба планира да пије: "Нек ми узму дозволу" Естрада…

Курир 08.05.2026
Мирко Кодић, српски познати хармоникаш својој наследници Ребеки данас прославља пунолетство у једном луксузном ресторану у престоници. Ребека је одушевила све када се појавила у дугој шљокичастој хаљини златне боје, а њена… »
Гачић стигао на славље код Кодића док пролази кроз драму са сином: Ево како се понашао након скандала (видео)

Гачић стигао на славље код Кодића док пролази кроз драму са сином: Ево како се понашао након скандала (видео)

Мондо 08.05.2026
Вечерас се на прослави код Мирка Кодића окупило доста познатих лица из естрадног света. Наиме, познати хармоникаш слави са супругом 18. рођендан ћерки, а мнге колеге дошле су да увеличају славље. Поред кумова Аце Илића и Биљане… »
Породица Шаулић стигла на славље: Гоца са ћеркама код Кодића, његов колега поменуо коверту: “Заборавили смо”

Породица Шаулић стигла на славље: Гоца са ћеркама код Кодића, његов колега поменуо коверту: “Заборавили смо”

Телеграф 08.05.2026
Познате личности окупиле су се вечерас на прослави пунолетства ћерке чувеног музичара Мирка Кодића, Ребеке. Певач Ера Ојданић дошао је са унуком Андријом, док је његов колега Кеба стигао без супруге Оље, а ту су били и Миркови… »
Ера Ојданић стигао код Кодића на славље, па открио да су кумови: Одмах запретио музичарима да им не да бакшиш

Ера Ојданић стигао код Кодића на славље, па открио да су кумови: Одмах запретио музичарима да им не да бакшиш

Мондо 08.05.2026
Вечерас је пунолетство ћерке српског хармоникаша Мирка Кодића. Све је спремно за улазак у свет одраслих, а тим поводом пристигао је и Ера Ојданић са уником. Ера је окупљеним новинарима октрио да је кум са Мирком: "Мирко ми је… »
Познати певач крстио ћерку Мирка Кодића Неће да запева на пунолетству кумице: Дошао сам да певају мени... (фото, видео)

Познати певач крстио ћерку Мирка Кодића Неће да запева на пунолетству кумице: Дошао сам да певају мени... (фото, видео)

Курир 08.05.2026
Вечерас је пунолетство ћерке српског хармоникаша Мирка Кодића. Све је спремно за улазак у свет одраслих, а тим поводом пристигли су и кумови Аца Илић и Биља Јевтић. Они су дошли у пратњи свог сина, а потом стали пред камере… »
Ћерка Мирка Кодића слави 18.: Рођендан Ребека у златној хаљини са перјем, а супруга блиста у розе елегантној тоалети: Музичар…

Ћерка Мирка Кодића слави 18.: Рођендан Ребека у златној хаљини са перјем, а супруга блиста у розе елегантној тоалети: Музичар…

Блиц 08.05.2026
На слављу се очекује присуство бројних познатих личности. Ребека је раније учествовала у музичком такмичењу 'Пинкове Звездице', где је импресионирала жири својим талентом. Ћерка легендарног хармоникаша Мирка Кодића, прелепа… »
Ћерка и жена Мирка Кодића као са црвеног тепиха: У шљокичастим хаљинама заблистале, хармоникаш поносан (фото + видео)

Ћерка и жена Мирка Кодића као са црвеног тепиха: У шљокичастим хаљинама заблистале, хармоникаш поносан (фото + видео)

Курир 08.05.2026
Мирко Кодић својој наследници Ребеки данас прославља пунолетство у једном луксузном ресторану у Београду. Екипа Курира имала је прилику да завири иза затворених врата ресторана и уснимимо како изгледа простор где ће се одржати… »
Са осам година је одушевила Србију, а данас слави пунолетство: Завирите на рођендан ћерке Мирка Кодића: Све спремно за улазак…

Са осам година је одушевила Србију, а данас слави пунолетство: Завирите на рођендан ћерке Мирка Кодића: Све спремно за улазак…

Курир 08.05.2026
Последње припреме уочи пунолетства ћерке Мирка Кодића, Ребеке, приводе се крају. Уласком у салу одмах се могла осетити посебна атмосфера елегантна декорација у розе, златним и белим тоновима, раскошни балони и светлећи број 18… »

Вести дана »