Povezane vesti

"Dan posle operacije je usledio pakao, bila bih ostavljena da sam i mrtva ostala" Tamara Radoman iznela sve o Staniji…

"Dan posle operacije je usledio pakao, bila bih ostavljena da sam i mrtva ostala" Tamara Radoman iznela sve o Staniji…

Blic pre 2 dana
Tamara tvrdi da je Stanija širila laži o njoj i javno je nazivala pogrdnim imenima, što joj je izazvalo dodatni stres nakon operacije tumora na želucu. Optužila je Staniju da je znala sve detalje o vezi Anite i Anđela, ali se sada toga odriče i širi… »
"Aniti ovo nikad neću oprostiti" Tamara Radoman neće da ćuti! Otkrila sve: "Dovela ga je u moju kuću! Tad je bila sa…

"Aniti ovo nikad neću oprostiti" Tamara Radoman neće da ćuti! Otkrila sve: "Dovela ga je u moju kuću! Tad je bila sa…

Blic pre 1 dan
Tamara navodi da je upozorila Staniju na Uroša, rekavši da je spreman na sve i ima zlobu u sebi. Tamara tvrdi da je Stanija znala za sve probleme u vezi Anite i Anđela, uključujući prljavštine i incidente, uprkos drugačijim tvrdnjama. Tamara Radoman… »
"Puštala sam da vidim dokle će, vreme je da se smeće baci" Oglasila se bivša drugarica Stanije, otkrila pravo lice starlete…

"Puštala sam da vidim dokle će, vreme je da se smeće baci" Oglasila se bivša drugarica Stanije, otkrila pravo lice starlete…

Kurir pre 1 dan
Sadašnja drugarica Anite Stanojlović je zapravo bivša drugarica Stanije Dobrojević. Tamara Radoman je i sa jednom i sa drugom starletom osim prijateljstva i sarađivala pa je Aniti i dalje PR, a Staniji je to nekad bila. Ona se često oglašava kada je reč… »

Vesti dana »