Повезане вести

"Дан после операције је уследио пакао, била бих остављена да сам и мртва остала" Тамара Радоман изнела све о Станији…

"Дан после операције је уследио пакао, била бих остављена да сам и мртва остала" Тамара Радоман изнела све о Станији…

Блиц 08.05.2026
Тамара тврди да је Станија ширила лажи о њој и јавно је називала погрдним именима, што јој је изазвало додатни стрес након операције тумора на желуцу. Оптужила је Станију да је знала све детаље о вези Аните и Анђела, али се… »
"Анити ово никад нећу опростити" Тамара Радоман неће да ћути! Открила све: "Довела га је у моју кућу! Тад је била са…

"Анити ово никад нећу опростити" Тамара Радоман неће да ћути! Открила све: "Довела га је у моју кућу! Тад је била са…

Блиц 08.05.2026
Тамара наводи да је упозорила Станију на Уроша, рекавши да је спреман на све и има злобу у себи. Тамара тврди да је Станија знала за све проблеме у вези Аните и Анђела, укључујући прљавштине и инциденте, упркос другачијим… »
"Пуштала сам да видим докле ће, време је да се смеће баци" Огласила се бивша другарица Станије, открила право лице старлете…

"Пуштала сам да видим докле ће, време је да се смеће баци" Огласила се бивша другарица Станије, открила право лице старлете…

Курир 08.05.2026
Садашња другарица Аните Станојловић је заправо бивша другарица Станије Добројевић. Тамара Радоман је и са једном и са другом старлетом осим пријатељства и сарађивала па је Анити и даље ПР, а Станији је то некад била. Она се… »

Вести дана »