Povezane vesti
"Dan posle operacije je usledio pakao, bila bih ostavljena da sam i mrtva ostala" Tamara Radoman iznela sve o Staniji…
Blic pre 2 dana
Tamara tvrdi da je Stanija širila laži o njoj i javno je nazivala pogrdnim imenima, što joj je izazvalo dodatni stres nakon operacije tumora na želucu. Optužila je Staniju da je znala sve detalje o vezi Anite i Anđela, ali se sada toga odriče i širi… »
"Aniti ovo nikad neću oprostiti" Tamara Radoman neće da ćuti! Otkrila sve: "Dovela ga je u moju kuću! Tad je bila sa…
Blic pre 1 dan
Tamara navodi da je upozorila Staniju na Uroša, rekavši da je spreman na sve i ima zlobu u sebi. Tamara tvrdi da je Stanija znala za sve probleme u vezi Anite i Anđela, uključujući prljavštine i incidente, uprkos drugačijim tvrdnjama. Tamara Radoman… »
"Puštala sam da vidim dokle će, vreme je da se smeće baci" Oglasila se bivša drugarica Stanije, otkrila pravo lice starlete…
Kurir pre 1 dan
Sadašnja drugarica Anite Stanojlović je zapravo bivša drugarica Stanije Dobrojević. Tamara Radoman je i sa jednom i sa drugom starletom osim prijateljstva i sarađivala pa je Aniti i dalje PR, a Staniji je to nekad bila. Ona se često oglašava kada je reč… »
Vesti dana »
Hoće li dojave o bombama i četvrti put obustaviti železnički saobraćaj uoči protesta na Slaviji?
Nova pre 41 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Serbian News Media pre 51 minutajoš 26 povezanih
Rusiji okreće leđa jedan od najvažnijih saveznika, u Kremlju besni: "To nije normalno..."
Telegraf pre 46 minutajoš 28 povezanih