Povezane vesti
Pastor (SVM): Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
Serbian News Media 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Pastor: Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
N1 Info 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Insajder 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Balint… »
Nova 08.05.2026
Vesti dana »
Drama u Evropi: Hiljade napuštaju domove zbog razarajućih šumskih požara
IndeksOnline pre 1 satjoš 31 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
Spaseno 11 evropskih turista posle brodoloma u Indoneziji
Serbian News Media pre 19 minutajoš 15 povezanih
Stefanović: SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, Vučić: Nisu slučajno ukinute
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 min do sat i po, najduže na Preševu
RTV pre 24 minutajoš 12 povezanih