Povezane vesti
Pastor (SVM): Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
Serbian News Media 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Insajder 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Balint… »
Pastor: Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
N1 Info 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Nova 08.05.2026
Vesti dana »
84 putnika spavalo u trenutku nesreće Autobus sa srpskim turistima sleteo s puta po povratku u Srbiju: Svi prošli bez povreda, preuzelo ih drugo vozilo
Blic pre 31 minutajoš 31 povezana
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 48 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi sukobi na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 30 povezanih
Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni pogodio Indoneziju, treći od jutros
Insajder pre 15 minutajoš 70 povezanih