Povezane vesti
Pastor (SVM): Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
Serbian News Media 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Pastor: Orbanu sam zahvalio za sve što je učinio za vojvođanske Mađare
N1 Info 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Pastor je… »
Insajder 08.05.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas da ga je u Mađarskoj primio bivši premijer Viktor Orban, kojem je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci mađarskoj zajednici u Vojvodini tokom proteklih 16 godina. Balint… »
Nova 08.05.2026
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano i toplo vreme
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 19 povezanih
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping – Donald Tramp
REUC pre 1 satjoš 15 povezanih
Iran insistira na diplomatskom rešenju i posle Trampovog odbijanja predloga o Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Novi krvavi pir u Južnoj Africi! U samo nekoliko sati dva masakra, 27 ljudi ubijeno, ima puno povređenih
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih